Najznámejšie filmové hlášky - druhá časť

2452xŽebříčky


Druhá časť rebríčku Najznámejšie filmové hlášky. Znova sú filmy zoradené podľa roku výroby filmu, v ktorom po prvý raz odzneli. Uvedený je pôvodný anglický text a pridaný český filmový preklad.

Darth Vader


Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back
(1980), David Prowse
"No, I am your father."
("Ne, já sem tvůj otec.")

E.T.


E.T. the Extra-Terrestrial (1982), Pat Welsh
"E.T. phone home."
("E.T. volat domů.")

Shorty Meeks


Scary Movie (2000), Marlon Wayans
"Whats up! "

Chuck Noland


Cast Away (2000), Tom Hanks
"Wilson! "

Maximus Decimus Meridius


Gladiator (2000), Russel Crowe
"My name is Maximus Decimus Meridius, commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next."
("Jsem Maximus Decimus Meridius. Velitel Severní armády. Generál legie Felix. Věrný služebník pravého císaře, Marca Aurelia... Zavraždili jste mi syna a zavraždili moji ženu. Ale já se pomstím teď, nebo v přístím životě.")

Jigsaw


Saw (2004), Tobin Bell
"Game Over."
("Konec hry.")

Jigsaw


Saw 2 (2005), Tobin Bell
"I want to play a game..."
("Chci si zahrát takovou hru...")

King Leonidas


300 (2006), Gerard Butler
"Madness?....This...is...SPARTA! "
("Šílenství? Tohle je Sparta!")

Bryan Mills


Taken (2006), Liam Neeson
"I don't know who you are. I don't know what you want. If you are looking for ransom, I can tell you I don't have money. But what I do have are a very particular set of skills; skills I have acquired over a very long career. Skills that make me a nightmare for people like you. If you let my daughter go now, that'll be the end of it. I will not look for you, I will not pursue you. But if you don't, I will look for you, I will find you, and I will kill you."
("Nevím, kdo jste. Nevím, co chcete. Jestli chcete výkupné, řeknu vám hned, že nemám peníze. To co ale mám, je velmi neobvyklý druh schopností. Schopností, které jsem potřeboval celou svoji kariéru. Schopností, které jsou noční můrou pro lidi jako jste vy. Když moji dceru teď necháte jít, tak to nechám být. Nebudu tě hledat. Nebudu tě pronásledovat. Ale jestli ne, tak tě hledat budu. Najdu si tě. A zabiju tě.")

Joker


The Dark Knight (2008), Heath Ledger
"Why So Serious? "
("Proč tak vážně?")

Autor

klerik711
klerik711

3. září, 2013