Plakáty a fotky z Comic Conu

1092xFotogalerie


Už za dva dny startuje v San Diegu Comic Con, a tak nám Flash-Gordonovským tempem přibývají nové plakáty a fotky z filmů. Na následujících řádcích si můžete všechny prohlédnout.

Edge of Tomorrow
Až do včerejška byl pracovní název filmu All you need is kill. Nový sci-fi film Douga Limana, režiséra první bourneovky Agent bez minulosti s Tomem Cruisem v hlavní roli podplukovníka Bila Cage, který je nasazen do boje proti čas ovládajícím mimozemštanům Mimikům. Cage sice v boji po krátké chvíli padne, ale v okamžiku smrti se dostane do časové smyčky. V té opakovaně znovu a znovu umírá, ale pokaždé je blíž k nalezení klíče k porážce vetřelců a záchraně Země.




Captain America: Winter Soldier
Další dobrodružství jednoho z Avengerů, Kapitána Ameriky (Chris Evans). Ten bude muset spojit síly s Black Widow (Scarlett Johansson), aby byl schopný porazit jeho bývalého nejlepšího kamaráda Bucky Barnese, kterému Rusové vymyli mozek a on se tak stal jejich nájemným zabijákem s krycím názvem Zimní voják.



Godzilla
Teaser poster na nové zpracování jedné z nejslavnějších monster historie kinematografie, Godzillu.


Já, Frankenstein
Adam (Aaron Eckhart) je Frankensteinovo monstrum, které přežilo až do dnešní doby v pustinách Antarktidy. Ocitá se tak ve světě, kde panuje boj s nadpřirozenými silami a je jen na něm, na jakou stranu se přidá.



Thor: Temný svět
Další z Avengerů, Thor (Chris Hemsworth), se bude muset tentokrát postavit temným elfům, v čele s hrozivým Malekhitem. První trailer byl zveřejněn už před několika měsíci a nyní nám tvůrci přináší umělekcý plakát.



The World's End
Umělecký plakát máme také k závěru Cornettové trilogie režiséra Edgara Wrighta, který bude mít na starosti i marvelovského Ant-mana. Na poslední trailer se můžete podívat zde.


300: Vzestup Říše
Pokračování testosteronem nabitého hitu 300: Bitva u Thermopyl z roku 2006. Zacka Snydera na režisérské stoličce vystřídá Noam Murro. Na premiérový trailer se můžete podíva zde.


Autor

JohnnyDuck167
JohnnyDuck167

16. července, 2013


U Konce světa

U Konce světa64

Film

The World's End
Na konci sveta

Velká Británie, 2013, 109 min

Komedie, Sci-Fi, Akční


Godzilla

Godzilla59

Film

GODZILLA ゴジラ

Japonsko, USA, 2014, 123 min

Dobrodružný, Sci-Fi, Thriller, Akční


Thor: Temný svět

Thor: Temný svět71

Film

Thor: The Dark World
Thor: Temný svet

USA, 2013, 112 min

Dobrodružný, Fantasy, Akční


Captain America: Návrat prvního Avengera

Captain America: Návrat prvního Avengera78

Film

Captain America: The Winter Soldier
Captain America: Zimný vojak

USA, 2014, 136 min

Dobrodružný, Sci-Fi, Akční


Na hraně zítřka

Na hraně zítřka86

Film

Edge of Tomorrow
Live Die Repeat: Edge of Tomorrow

Kanada, USA, 2014, 108 min

Dobrodružný, Sci-Fi, Akční