Arthur a Minimojové

Arthur a Minimojové62

Filmcsfd.cz

Arthur et les Minimoys
Arthur and the Invisibles
Arthur a Minimojovia

Francie, USA, 2006, 102 min

Dobrodružný, Rodinný, Fantasy, Animovaný

40%

Arthur a Minimojové

Arthur a Minimojové: hd.1080p
HD

Desetiletý Arthur žije s babičkou v malém domku na venkově. Stejně jako všechny děti, je i on fascinován pohádkami, které mu babička vypráví. Zdá se mu o afrických kmenech a neuvěřitelných příbězích, které jsou popsány a namalovány v čarovné knize jeho dědečka, který před několika lety záhadně zmizel. Idylické časy skončí v okamžiku, kdy jim hrozí zabavení domku. Situace vypadá beznadějně. Jedinou šancí je dědečkův poklad, který je údajně ukryt kdesi na zahradě, v Říši Minimojů, roztomilých malých skřítků, o kterých Arthurovi dědeček vyprávěl. Malý Arthur se rozhodne odvrátit hrozící nebezpečí a vydá se hledat pomoc právě do Říše Mimimojů... Arthurova cesta je důkazem, že někdy i ti nejmenší mohou dokázat velké věci.

Ve filmu najdeme jak hrané, tak animované sekvence. Hlavního hrdinu Arthura ztvárnil Freddie Highmore, kterého znáte z filmu Karlík a továrna na čokoládu a těšit se můžeme i na Miu Farrow v roli jeho babičky.

podle knihy, přátelství, přátelé, chlapec, král, láska, svatba, zlato, rodina, souboje, hrdina, princezna, krádež, sourozenci, psi, bar, šerif, Afrika, vynálezce, skřítci, princ, hmyz, vodopád, voda, narozeniny, dluhy, děda, zahrada


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.