Ahoj, Marie!83

Filmcsfd.cz

Česko, 2011, 68 min

Dokumentární, Hudební

Ahoj, Marie!

Ahoj, Marie!: hd.1080p
HD

Marie Rottrová slaví životní jubileum a zároveň se loučí s aktivní kariérou a svými fanoušky na narozeninovém galakoncertu v Ostravě.
Marie Rottrová oslavila v roce 2011 kulaté životní jubileum a současně ukončila svoji aktivní kariéru. Dva zásadní důvody k tomu, aby Česká televize vzdala hold této osobité a milované zpěvačce, která přes 40 let rozdává radost posluchačům populární hudby, aniž by během nich podkročila svoji vysoce nastavenou laťku kvality a vkusu – její pěvecká dráha začala a její popularita kulminovala v Ostravě a je více než symbolické, že se Lady Soul právě ve svém rodném městě s kariérou rozloučila. Byli u toho její přátelé a kolegové, které si Marie Rottrová pozvala na svůj narozeninový galakoncert do vyprodané vítkovické ČEZ Arény. Hlavním partnerem Marie Rottrové byl písničkář Jaromír Nohavica, jeden z jejích dvorních autorů, který nás společně se zpěvačkou celým galavečerem provázel.
Vedle nejoblíbenějších písní Marie Rottrové zbylo v pořadu Ahoj, Marie! místo i pro vzpomínky, zamyšlení a historky, neboť nejlepší okamžiky narozeninového koncertu doplnilo povídání Jaromíra Nohavici s Marií Rottrovou, dokreslující charismatickou osobnost jubilantky.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.