Gangy Berlína

Gangy Berlína58

Filmcsfd.cz

Mordkommission Berlin 1
Berlin Eins
Berlín 1 - Oddelenie vrážd

Německo, 2015, 123 min

Krimi, Historický

Gangy Berlína

Gangy Berlína: hd.1080p
HD

V krokodýlím výběhu je nalezen mrtvý státní zástupce. Komisař Lang si je jistý, že v tom má prsty uvězněný mafiánský boss...
Píše se rok 1920 a Berlín je velmi rušným městem. Po hrůzách první světové války se místní občané snaží své štěstí nalézt na večírcích, v oslnivých varieté a tanečních sálech. Ty však ovládá mafie, včetně obchodu s drogami. Blízký přítel komisaře Paula Langa, státní zástupce Johann Barnekow, je nalezen mrtvý v akváriu v krokodýlím výběhu. Paul, který je závislý na morfinu, z vraždy podezírá Immanuela Tausse. Immanuel byl vůdcem mafiánského gangu a jehož symbolem je právě krokodýl. Ovšem Immanuel  je právě ve vězení. Paul věří, že své mafiánské impérium může vést i z vězení, ale Paulovi kolegové Conrad Ruppert a hlavně Masha Kampeová mu nevěří a mají dobrý důvod. Immanuel  je totiž osobně zodpovědný za smrt Paulovy ženy a dcery.

Paul se mezitím na vlastní pěst spojí s novým šéfem Krokodýlů Viktorem Parkovem, který Immanuela nenávidí. Společně se pokoušejí přijít na to, jak může Immanuel tahat za nitky i z vězení. Viktor je přesvědčen, že pro Immanuela někdo uvnitř gangu spolupracuje, a donutí kolegy, aby Paulovi pomohli. Paul dokáže, že byl jeho přítel opravdu zabit, a konfrontuje Immanuela ve vězení, když se dozví, že došlo k další vraždě. Podaří se mu rozkrýt, že za vším stojí Masha, která je Immanuelovou dcerou. Ale než to stihne oznámit, je zatčen za Johannovu vraždu, protože Masha na něj nastražila past.

Immanuelovi se pak podaří dostat se za pomoci Mashy z vězení. Conrad nechá Paula propustit a vrhnou se spolu na další vyšetřování, zatímco Masha a Immanuel pokračují ve svém plánu pomsty, ale Masha za to zaplatí životem, když ji Paul zastřelí dřív, než ona stihne zastřelit Conrada. Během následné potyčky v podzemí pak Paul Immanuela utopí. Život v Berlíně se zase vrací k normálu.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.