Tales of Halloween

Tales of Halloween55

Filmcsfd.cz

USA, 2015, 92 min

Horor, Komedie, Povídkový

Tales of Halloween

Tales of Halloween: hd.1080p
HD

Súbor hororových príbehov viažúcich sa k tematike Halloweenu.
1.Sweet Tooth - Malý chlapec chce zjesť všetky sladkosti, ktoré dostal na Halloween. Jeho opatrovateľka so svojím priateľom si vymyslia strašidelnú historku o chlapcovi, ktorý natoľko túžil po sladkostiach, že neváhal zabiť vlastných rodičov. Povedia mu, že tento chlapec na Halloween opäť a opäť pátra po svojich sladkostiach. Chlapca táto historka vystraší a zoberie si z nej poučenie. Nie však o tom, že nemá jesť sladkosti, ale o tom, že chce získať čo najviac sladkostí, aj keby mal ísť cez mŕtvoly.
2.The Night Billy Raised Hell - Starší teenageri prehovoria malého chlapca na to, aby dodržal miestnu tradíciu, a vystrelil si zo zvláštneho chlapa, ktorý žije sám v dome. Starý muž však chlapca prichytí pri čine a rozhodne sa ho patrične potrestať.
3.Trick - Partia priateľov sa na Halloweeu dobre zabáva. Na dvere každú chvíľu klopú deti, ktoré si sem prišli pre sladkosti. Keď však jedno milé dievčatko brutálne napadne jedného z partie, mení sa zábava na boj proti krvilačným deťom.
4.The Weak and The Wicked - Partia mladých výtržníkov si vždy večer nájde bezbrannú obeť, ktorej ubližuje. Dnes si zvolili za terč šikany chlapca, ktorému sa darí dlho unikať. Nakoniec ho dobehnú a chystajú sa mu ublížiť. Chlapec má však svoje eso v rukáve a násilníkov sa nebojí, pretože ho ochraňuje nadpozemská démonická sila.
5.Grim Grinning Ghost - Organizátorka halloweenovej oslavy (Lin Shaye) rozpovie príbeh o tajomnej Mary Bailey, ktorá straší osamelých ľudí. Jedna z účastníčok má po skončení oslavy zvláštny pocit a tuší, že ju niekto sleduje. Čoskoro zistí, že duch Mary Bailey je ozajstný.
6.Ding Dong - Mladá žena (Pollyanna MacIntosh) je na Halloween naozaj zdrvená, pretože so svojím manželom nemôže mať deti, a tak sa koledníkom prizerá so slzami v očiach. Jej smútok z toho, že nemôže mať deti, sa dostane do takého štádia, že sa zmení na démona a začne zneužívať svojho muža. Keď sa však dozvie, že to jej muž je neplodný, rozhodne sa svoje trápenie navždy ukončiť a zbaviť sa ho.
7.This Means War - Medzi majiteľmi dvoch domov stojacich oproti sebe sa strhne boj o to, kto bude mať na Halloween lepšiu výzdobu pred domom. Jeden z nich už večer nevydrží nápor konkurencie a rozhodne sa jeho výzdobu poškodiť. Začína sa tak krvavá vojna medzi dvoma susedmi.
8.Friday The 31st - Pri úteku pred sériovým vrahom sa žena skryje v jeho dome. To ale nebol veľmi dobrý nápad, pretože sa pre vraha stane jednoduchou korisťou. V tej chvíli však na zemi pristáva malý mimozemšťan, ktorý vstúpi do tela ženy a vrahovi prichystá krvavú pomstu.
9.The Ransom of Rusty Rex - Dvaja kriminálnici sa na Halloween rozhodnú uniesť syna veľmi bohatého muža. Problém nastane vtedy, keď im otec odmietne dať výkupné za svojho syna. Neurobil tak preto, pretože vie, že jeho dieťa je stelesnené zlo, takže je rád, že sa ho zbavil. Pre únoscov sa, naopak, namiesto očakávaného zárobku začínajú obrovské problémy.
10.Bad Seed - Muž pred oslavou Halloweenu vyrezáva tekvice, aby nimi mohol vyzdobiť svoj dom. Všetko sa však zmení, keď jedna z tekvíc ožije a zavraždí ho. Detektívka, ktorá dostane tento prípad, si najskôr myslí, že ide o vtip, ale po niekoľkých ďalších prípadoch napadnutia tekvicou zisťuje, že vyriešenie tohto prípadu bude naozaj náročné.

děti, násilí, monstra, čarodějnice, vražda, párty, únos, vrah, démoni, strach, policie, pomsta, pronásledování, policejní stanice, mrtvola, mimozemšťané, gore, sousedi, Halloween, antologie, Ďábel, splatter, strašidla, skřeti


Hrají: Jose Pablo Cantillo, Keir Gilchrist, Austin Falk, Gracie Gillam, Lin Shaye, Booboo Stewart, Greg Grunberg, Sam Witwer, Cameron Easton,  .....Barry Bostwick, Robert Rusler, John Savage, Pollyanna McIntosh, Joe Dante, John Landis, Barbara Crampton, Clare Kramer, James Duval, Ben Woolf, Kristina Klebe, Pat Healy, Noah Segan, Alex Essoe, Caroline Williams, Stuart Gordon, Alexandra Fritz, Graham Skipper, Marc Senter, Casey Ruggieri, Madison Iseman, Rafael Jordan, Sean Clark, Adrianne Curry, Frank Dietz, Buz Wallick, Shaked Berenson, Graham Denman, Jennifer Wenger, John F. Beach, Jack Dylan Grazer, Aidan Gail, Greg McLean, Christophe Zajac-Denek, Rebekah McKendry, Daniel DiMaggio, Matt Merchant, Cerina Vincent, Lisa Marie, Drew Struzan, Heather Ashley Chase, Monette Moio, Marnie McKendry

Vypravějí: Adrienne Barbeau

Režie: Darren Lynn Bousman, Axelle Carolyn, Adam Gierasch, Neil Marshall, Mike Mendez, Dave Parker, Ryan Schifrin, Paul Solet, Andrew Kasch,  .....John Skipp, Lucky McKee

Scénář: Darren Lynn Bousman, Axelle Carolyn, Neil Marshall, Lucky McKee, Mike Mendez, Dave Parker, Ryan Schifrin, Andrew Kasch, John Skipp,  .....Clint Sears

Producenti: Charles Arthur Berg, Shaked Berenson, Patrick Ewald

Hudba: Joseph Bishara, Michael Sean Colin, Christopher Drake, Haim Frank Ilfman, Austin Wintory, Bobby Johnston, Lalo Schifrin, Edwin Wendler

Kamera: Joseph White, Richard J. Vialet, Zoran Popovic, Scott Winig, Alex Vendler, Jan-Michael Losada, David Tayar

Střih: Josh Ethier, Mike Mendez, Dave Parker, Zach Passero, Brian J. Smith

Scénografie: Jennifer Spence, Anthony Pearce, Sara Millán, Krista Gall

Kostýmy a make-up: Susan Doepner-Senac, Roy Knyrim, Julia Chase

Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.