Anna Kadeřávková

Anna Kadeřávková

Osobnostcsfd.cz

Herečka

24. července, 1997, Praha, Praha, Hlavní město Praha, Česko

33%
Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2023

Zatmění

Film - Komedie, Thriller

Bodyguardi

Seriál - Komedie

Extraktoři

Seriál - Thriller


2022

Betlémské světlo

Film - Komedie

Dobré zprávy

Seriál - Komedie, Drama


2021

Známí neznámí

Film - Komedie, Drama

Šťastný nový rok 2: Dobro došli

Film - Komedie, Romantický

Vyšehrad: Seryjál

Film - Komedie

1. MISE

Seriál - Drama


2019

Šťastný nový rok

Film - Komedie, Romantický


2018

Kouzelník Žito

Film - Komedie, Pohádka

Haunted

Seriál - Horor, Reality-TV


2017

Specialisté

Seriál - Krimi, Thriller

Dáma a Král

Seriál - Krimi, Drama

Lore

Seriál - Horor


2016

Vyšehrad

Seriál - Komedie

Polda

Seriál - Komedie, Krimi

Každý milion dobrý

Film - Psychologický, Drama


2015

Andílek na nervy

Film - Komedie, Rodinný


2013

Něžné vlny

Film - Komedie, Romantický

Škoda lásky

Seriál - Komedie, Povídkový

Strach

Film - Krátkometrážní


2005

Ulice

Seriál - Komedie, Rodinný, Drama


Hostka

2013

Máme rádi Česko

Seriál - Soutěžní

Křižovatky života

Seriál - Dokumentární, Drama


2012

7 pádů Honzy Dědka

Seriál - Talk-show


2010

Show Jana Krause

Seriál - Talk-show


2007

Vánoční posezení u muziky

Seriál - Hudební

Životopis

Pochází z velké rodiny, je v pořadí pátá z deseti dětí. Má čtyři sestry a pět bratrů. Na uměleckou dráhu se ze své rodiny vydala jediná. Narodila se ve znamení lva a již od narození byla komediant a neposedné dítě, které rodičům dalo hodně zabrat. Sen stát se herečkou měla již od tří let, uskutečňovat ho začala ale až později.

V deseti letech nastoupila na osmileté gymnázium v Praze, kde byla průšvihářkou a ne uplně vzornou studentkou, protože studium ji nebavilo. Do té doby navšťěvovala dramatický kroužek, kde podporovala a začala pomalu rozvíjet svůj talent. Po dokončení deváté třídy v roce 2012 úspěšně udělala přijímačky a z gymnázia přestoupila na Pražskou Konzervatoř a začala studovat herectví. Tak pomalu rozjela své herecké začátky.

Její první prolí byla Chloé v divadelním zpracování francouzského románu „Pěna dní“ v Pražském divadle La Fabrika, kde si zahrála již v prvním ročníku konzervatoře. Na televizních obrazovkách se poprvé ukázala v roce 2013 v povídce Družička z cyklu filmů Škoda lásky pro Českou televizi. Rok na to získala hlavní roli ve filmu Andílek na nervy, který měl premiéru v roce 2015. Souběžně s tím začala natáčet seriál Ulice, roli Roziny Maléřové, čímž si si získala velkou diváckou popularitu a zapsala se do povědomí diváků. V roce 2016 půl roku moderovala pořad Mixxxer show na TV Óčko.

Po bouřlivém studiu na konzervatoři v roce 2016 úspěšně odmaturovala a dala se na roční studium angličtiny. Během toho ztvárnila malou roli ve filmu Každý milion dobrý.  Po dvou letech natáčení odešla ze seriálu Ulice a v lednu 2017 odletěla na tři měsíce do amerického Los Angeles studovat herectví a zdokonalit se v angličtině.

Po návratu se začala také aktivně věnovat sociálním sítím, a to hlavně instagramu, kde sdílí svůj život herečky a komunikuje se svými fanoušky. V anketě Czech Blog Awards 2017 byla zvolena jako třetí nejvlivnější člověk českého instagramu a podle statistik ji Forbes ve stejném roce označil za 70. nejvlivnější češku vůbec.

Její vášní je ale především herectví a jak ona sama řekla: „Herectví je to, co mě naplňuje.“ V roce 2018 získala dvě menší role v zahraničí, a to v seriálu Haunted pro Netflix a seriálu Lore na Amazonu. Ten samý rok byla obsazena do vysněné role princezny Adélky ve vánoční pohádce Kouzelník Žito. Pro tuto roli se musela naučit jízdu na koni, kterou si posléze zamilovala.

I přes kariéru herečky, které se Anna věnuje, svým milým přístupem k životu a upřímným veřejným vystupováním vyvolává v lidech pocit, že je „jednou z nich“, čímž si získává srdce mnohých diváků a veřejnosti.

Annanaska

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.