Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová

Osobnostcsfd.cz

Herečka

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2020

Ach, ta láska nebeská...

Film - Hudební, Komedie, Romantický


2016

Ondřej Brzobohatý a Symphonicum Tour 2016

Film - Dokumentární, Hudební


2015

Správnej dres

Film - Komedie, Romantický


2013

Donšajni

Film - Hudební, Komedie

The Big Meet

Film - Krátkometrážní, Krimi


2012

Gympl s (r)učením omezeným

Seriál - Komedie, Drama


2009

Tajemství celebrit

Film - Dokumentární


1993

GEN - Galerie elity národa

Seriál - Dokumentární, Životopisný


Hostka

2023

Dobrý večer s A 11

Seriál


2021

Český slavík 21

Seriál - Hudební


2019

Doupě Mekyho Žbirky

Seriál - Hudební, Talk-show

ChlastuNight Show

Seriál - Talk-show


2017

Moje místa

Seriál - Publicistický

Blízká setkání

Seriál - Talk-show


2016

Tvoje tvář má známý hlas

Seriál - Hudební, Reality-TV, Soutěžní

Pevnost Boyard

Seriál - Dobrodružný, Soutěžní

Český slavík Mattoni 2016

Seriál - Hudební


2014

Mattoni Koktejl Festival 2014

Seriál - Hudební

Galashow s latinou 2014

Seriál - Hudební, Soutěžní


2013

Krása pomoci

Seriál - Hudební


2012

7 pádů Honzy Dědka

Seriál - Talk-show


2010

Show Jana Krause

Seriál - Talk-show

TOP STAR

Seriál - Publicistický


2009

Zázraky přírody

Seriál - Soutěžní


2006

StarDance aneb když hvězdy tančí

Seriál - Hudební, Soutěžní

Žito

Seriál - Talk-show

StarDance ...kolem dokola

Seriál - Publicistický


1998

Sama doma

Seriál - Publicistický

Životopis

Je Miss World, jedinou vítězkou prestižní a nejstarší světové soutěže Miss, pocházející z České republiky. Je také známou českou topmodelkou a herečkou. Během úspěšné mezinárodní modelingové kariéry spolupracovala nebo se stala tváří mnoha známých značek u nás i v zahraničí, například Oriflame, Wella, John Frieda Hair Care, CCC, Nardelli Gioielli, Jaguar Luxury Bristish car brand, Dermacol, L'Oreal Professionnel, Golden Lady Swimwear, Bali Lingerie, Bomton, Klenoty Aurum, Adidas, I AM návrhářky Ivany Mentlové (CZ) a mnoha dalších.

Předváděla pro značky jako je Dior, Emanuel Ungaro, Golden Lady swim wear, Elie Saab a pro přední české módní tvůrce a návrháře jako Liběna Rochová nebo Ivana Mentlová. Spolupracovala s předními fashion magazíny a médii v rámci módy či fashion story, osobních rozhovorů nebo jiných projektů magazínů, jakými jsou Harper's Bazaar, Elle, InStyle, Cosmopolitan, Hi Society, W, Blank Magazine, Baby Vogue a Fashion TV. Spolupracovala s renomovanými fotografy z celého světa, se slavným americkým fotografem Tony Duranem (LA), Michaelem Donovanem (NY), The Riker Brothers (LA), Paulem De Lunou (NY), Liviem Mancinelli (Miami-Italy), Klausem Witheckem (Miami-Ge) a také s předními českými a slovenskými fotografy, jakými jsou Matuš Toth, Branislav Šimončík, Jiří Turek nebo Goran Tačevský. T

Taťána Kuchařová je známá svým talentem pro tanec i herectví, které také úspěšně uplatňuje v mnoha projektech. S mladým a talentovaným českým režisérem Maxmiliánem Turkem spolupracovala na natáčení několika klipů a reklamních kampaní. Zahrála si také v několika filmových projektech jako například The Big Meet od Christiana Eldera, ve filmu Donšajni, oskarového režiséra Jiřího Menzela, seriálu Clay's P.O.V., který se vysílal v Kanadě, Tag Series, v oblíbeném seriálu Gympl a účinkovala také v mnoha show nebo talk show po celém světě. Zářila v oblíbené show Star Dance, Když hvězdy tančí (ČR). S uznávaným Michaelem Palinem účinkovala v jeho dokumentu o ČR, který byl vysílán v prime time na BBC. Ve svém portfoliu má například i natáčení videoklipu s Justinem Timbelakem, pro píseň Fascinated, na kterém spolupracovala v LA s americkým režisérem Collinem Tilleyem. Tyto Vánoce měl premiéru její nový celovečerní film Správnej dres, který slaví úspěch nejen ve sledovanosti (1 541 000 diváků), tak ohlasy na její herecký výkon.

Taťána Kuchařová se stává pravidelně čestným hostem mezinárodně významných společenských a kulturních akcích po celém světě. V minulosti například na světové výstavě Expo 2010 v Shanghai, na 25. výročí Sametové revoluce ve Washinghton D.C. nebo v Shanghai v nejsledovanejším čínském pořadu současnosti Day Day Up, který sleduje přes 100 milionů diváků. Několikrát se účastnila mezinárodních filmových festivalů v Cannes, Benátkách, Dubai nebo Karlových Varech.

Tat'ána nereprezentuje jen svoji krásou a šarmem, v roce 2008 iniciovala založení své nadace Taťány Kuchařové- Krása pomoci (Beauty of Help org.), pomáhající seniorům a v roce 2015 získala nebývalý úspěch, kdy dostala možnost osobně prezentovat činnost své nadace na půdě OSN v New Yorku a nedávno také v Ženevě. Stalo se tak historicky poprvé, kdy česká nezisková organizace zastupující pomoc seniorům, prezentovala svoji činnost na půdě OSN. Její nadace se dlouhodobě věnuje seniorům, stárnutí populace a mezigeneračním vtahům. Taťána je aktivní osobou, která v nadaci zastupuje roli předsedkyně správní rady nadace a fundraisera. Od začátku založení své nadace se ji podařilo podpořit projekty, které pomáhají seniorům žít důstojný život v domácím prostředí a s profesionální péčí, částkou přesahující 26 mil. Kč.

Taťána Kuchařová je jedinou mezinárodně známou českou osobností, která se dlouhodobě zaměřila na pomoc seniorů a je i tímto zaměřením fenoménem své doby a mladé generace. I díky tomu byla označena světovou mezinárodní organizací World Network of Young Leaders and Entrepreneurs (WNYLE) jako mezinárodní lídr mladé generace.

tatanakucharova.cz

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.