Dominik Zakl

Dominik Zakl

Osobnostcsfd.cz

Herec/čka

11. listopadu, 1998, Plzeň, Plzeň, Plzeňský kraj, Česko

Filmografie

Herec/čka

2020

Obžerství

Film - Experimentální, Krátkometrážní


2017

Modrý kód

Seriál - Drama, Romantický


2016

Pustina

Seriál - Mysteriózní, Drama

Ohnivý kuře

Seriál - Komedie


Host/ka

2013

Živě z PALLADIA

Seriál - Publicistický

Životopis

O herectví se zajímal již od útlého dětství. Učil se ho pod taktovkou známých herců či pedagogů, např. Michal Ston nebo Kateřina Vinická. Několik let byl členem souboru BUDDETO! v Plzni, se kterým se zúčastnil prestižní divadelní přehlídky Jiráskův Hronov nebo jako host v národním divadle Reduta v Brně.

Působí v souboru Histrio (komedie „Svatba bude“ nebo „Pohádky pro děti“), v divadle Pluto v Plzni (inscenace „Slaměný klobouk“, „My Fair Lady“ a další) nebo v divadle J. K. Tyla (inscenace „Nabucco“, „Soumrak Bohů“ či „Neapolská choroba“).

Několik let se také věnoval profesionální improvizaci, byl zakládajícím členem plzeňského improvizačního týmu Improstor.

V roce 2015 byl obsazen do role Dominika, pomocníka v kuchyni, v seriálu Ohnivý kuře na TV Prima, kde nakonec strávil dva a půl roku. Následovali další role, např. v seriálech Modrý kód, Sestřičky nebo Linka.

Vedle herectví patří mezi jeho záliby i zpěv. Jeho pěveckým lektorem je Roman Krebs (člen muzikálu DJKT). Okrajově se věnuje moderování.

MediaFlash

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.