Andrea Horská

Osobnostcsfd.cz

Herec/čka

Filmografie

Herec/čka

2021

Nečekaný přítel

Film - Komedie, Krátkometrážní, Krimi


2017

Modrý kód

Seriál - Drama, Romantický

Lásky jedné plavovlásky, plavovlásky jedné lásky

Film - Komedie


2015

Labyrint

Seriál - Krimi, Mysteriózní, Thriller, Drama


2012

Vánoční hvězda

Film - Komedie, Romantický


2005

Ulice

Seriál - Komedie, Rodinný, Drama


2001

Četnické humoresky

Seriál - Komedie, Krimi


Host/ka

2006

EXIT 316 aneb Zprávy ze země

Seriál - Publicistický

Životopis

Andrea Kleinwächter Horská se narodila 31. srpna roku 1987 v Brně, jako prostřední dítě a už jako malá se projevovala jako zdatná herečka. Poprvé se však mihla až v seriálu ČETNICKÉ HUMORESKY. K tomuto angažmá se navíc váže velmi vtipná historka, kdy Andrea stála na autobusové zastávce a značně dramaticky a nahlas přehrávala scénku kdy se omlouvá své učitelce že zapomněla domácí úkol. Právě v tu chvíli k ní přistoupil producent seriálu, potřásl jí rukou a se slovy ''Gratuluji, právě jste získala vedlejší roli v seriálu Četnické humoresky'' jí uvedl do světa hereckého.

O pár let později pak prošla úspěšným konkurzem na jednu z vedlejších rolí v televizním pořadu České televize EXIT 316: MISE který byl volným pokračováním cyklu EXIT 316 ANEB ZPRÁVY ZE ZEMĚ. Následovaly opět menší role v nekonečném seriálu ULICE a televizním filmu VÁNOČNÍ HVĚZDA. Mimo to se také objevila v reklamě na Českou filharmonii kde hrála, jak ona sama říká, blbku.

V roce 2013 ukončila studium na Pražské konzervatoři kde vystudovala muzikálové herectví. Andrea je totiž i velmi zdatná zpěvačka. To předvádí hlavně na divadelních prknech. Mohli jste jí vidět v představení Kabaret! Kabaret v Pražském Kabaretu U Fleků. V představení Monte Christo v taktéž Pražském Divadle U Hasiču a hlavně v Goja Music Hall v muzikálu Bídníci. Momentálně je v angažmá v divadle Husa na provázku v Brně. Pokud se navíc sami chcete přesvědčit o jejich pěveckých schopnostech aniž by jste museli chodit do divadla, zadejte si její jméno na youtube. Momentálně jí můžete vidět v pokračování filmu BONY A KLID s prostým názvem BONY A KLID 2, kde ztvárnila malou roli prostitutky.

Robert Mario "PanTumnus" Poupátko

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.