Zuzana Pillmann

Zuzana Pillmann

Osobnostcsfd.cz

Herečka

29. července, 1989, Praha, Československo

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2022

Za vším hledej ženu

Film - Komedie, Drama


2018

Inspektor Max

Seriál - Komedie, Krimi, Drama


2017

Modrý kód

Seriál - Drama, Romantický

Specialisté

Seriál - Krimi, Thriller

Soumrak templářů

Seriál - Dobrodružný, Drama, Akční

Kapitán Exner

Seriál - Krimi


2016

Lída Baarová

Film - Životopisný, Drama, Historický

Polda

Seriál - Komedie, Krimi


2015

Správnej dres

Film - Komedie, Romantický


2012

Probudím se včera

Film - Komedie, Sci-Fi


2005

Ulice

Seriál - Komedie, Rodinný, Drama


Hostka

2013

Česká Miss 2013

Seriál - Soutěžní

Životopis

Zuzana Pillmann, roz. Juračková se narodila ve znamení lva 29.7.1989. Rané dětství prožila v malebné vesničce Žítková v podhůří Bílých Karpat, dospívání v Prostějově a studium vysoké školy ji zavedlo do Prahy, kde žije dosud. V roce 2019 se provdala.

Zuzana již od mládí měla umělecké vlohy. Věnovala se baletu, navštěvovala dramatické kroužky, devět let se věnovala hře na klavír. Střední školu vystudovala se zaměřením na design a módu. Ačkoli ji to již od malička táhlo k herectví, nastoupila na univerzitu Jana Amose Komenského, obor sociální a mediální komunikace. Tu v roce 2013 úspěšně zakončila a odnesla si titul Mgr. Během vysoké školy se Zuzana věnovala modelingu, a to nejen v Česku, ale i v zahraničí, kde byla vyhledávanou modelkou. V roce 2013 se stala finalistkou soutěže Česká Miss.

Při studiích se Zuzana začala pomalu objevovat na filmovém plátně a televizních obrazovkách. Její první zkušenost před kamerou byla ve filmu Probudím se včera, kde ztvárnila roli studentky Březinové. Následovaly menší role v seriálech Ulice, Specialisté, Ordinace v růžové zahradě či ve filmem Lída Baárová nebo Správnej dres.

Po ukončení studia nastoupila Zuzana na pozici asistentky filmové produkce, což ji přivedlo zpět k jejímu velkému snu – herectví. Rozhodla se tedy, že nikdy není pozdě jít za svými sny a opět se vrátila do školních lavic. Tentokrát na Vyšší odbornou školu hereckou, kterou absolvovala v roce 2020 a následně se začala naplno věnovat herecké dráze. Zuzana natáčí i zahraniční projekty. Objevila se například v seriálu Knightfall, kde si zahrála s Pádraic Delaney.

ČSFD.cz

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.