Markéta Gajdošová

Markéta Gajdošová

Osobnostcsfd.cz

Herec/čka

Filmografie

Herec/čka

2018

Tátové na tahu

Seriál - Komedie, Drama

The Romanoffs

Seriál - Drama


2017

Modrý kód

Seriál - Drama, Romantický

Lore

Seriál - Horor


2016

Na vodě

Seriál - Komedie

Případ pro lyžaře

Film - Krimi


2015

Sestra

Film

Životopis

Markéta Gajdošová se narodila ve Frýdlantě v Čechách, ale od narození žije v Liberci, kde od útlého věku navštěvovala lekce herectví. Několik let se intenzivně věnovala také technice jevištní mluvy a hlasového herectví. Na svém kontě má mimo jiné mnoho zvukových knih v hlavních i vedlejších rolí.

Markéta je držitelkou talentové ceny Zlatý Oříšek za rok 2013, kterou obdržela za své herecké aktivity. Soutěž se vysílala v České televizi.

Přestože začala především v oblasti divadla, herectví před kamerou se začala intentivně teprve v posledních letech. V roce 2014 úspěšně absolvovala jako jeden z nejmladších studentů Masterclass Screen Acting Technique americké castingové režisérky Nancy Bishop, díky níž se k ní poté dostaly příležitosti rolí v zahraničních filmových projektech (The Romanoffs, Lore).

V roce 2016 vycestovala do Los Angeles za účelem studia angličtiny a techniky filmového herectví. V USA intenzivně navštěvovala lekce předních amerických hereckých koučů (Margie Haber, Diane Christiansen, Michele Spears).

Markéta Gajdošová

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.