Daniel Mišák

Daniel Mišák

Osobnostcsfd.cz

Herec/čka

16. ledna, 1992, Duchcov, Československo

97%
Filmografie

Herec/čka

2022

Zoo

Seriál - Rodinný, Drama


2020

Slunečná

Seriál - Komedie, Rodinný, Romantický


2019

Přítel

Film - Krátkometrážní, Drama


2017

Modrý kód

Seriál - Drama, Romantický


2008

Kriminálka Anděl

Seriál - Krimi, Drama


Neznámy rok

MAFIA: The City of Gamers

Film


Host/ka

2023

Ceny Paměti národa 2023

Seriál - Publicistický


2015

Soudkyně Barbara

Seriál - Reality-TV, Drama

Životopis

Daniel Mišák se začal věnovat divadlu ve svých sedmnácti letech, kdy byl ještě na gymnáziu. Po něm hned následovala cesta na Pedagogickou fakultu UJEP, z které pak přešel do Brna na Janáčkovu akademii múzických umění (JAMU), kde v roce 2019 absolvoval z herectví. Ještě ve třetím ročníku JAMU nastudoval komorní činohru „Iglú“, se kterou vyhrál první místo na italském festivalu European Young Theatre 2018.

Během studia hostoval v Národním divadle Brno a po škole přijal nabídku stát se členem souboru Západočeského divadla v Chebu. Zde ztvárnil několik činoherních i muzikálových postav. Zmiňme roli podvodníčka Franka Abagnala Juniora v inscenaci „Chyť mě, jestli na to máš“, za níž získal Zlatého Albrechta 2022, nebo roli slizkého kolaboranta Horsta Prohasky v „Musíme si pomáhat“.

Mohli jsme jej vidět také v Žižkovském divadle Járy Cimrmana (pražské 3D Company) v inscenaci „Bent“ v ústřední roli Maxe a na dalších divadelních scénách ČR. Objevil se také v menších rolích v televizních seriálech, reklamě či studentských filmech. Každoročně lektoruje herecké workshopy pro mládež, masíruje a dále se vzdělává v psychosociální oblasti.

Daniel Mišák

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.