Michaela Dinhová

Michaela Dinhová

Osobnostcsfd.cz

Herec/čka

30%
Filmografie

Herec/čka

2021

1. MISE

Seriál - Drama

If I Can't Have Love, I Want Power

Film - Horor, Drama, Fantasy


2020

Po hlavě

Seriál - Komedie


2017

Modrý kód

Seriál - Drama, Romantický

Specialisté

Seriál - Krimi, Thriller

Poslední vízum

Seriál - Drama, Historický

Životopis

Michaela Dinhová je česká herečka a kaskadérka, narozená 9. července 1993. Pochází z rasově smíšené rodiny. Její matka je češka a otec vietnamec.

Od dětství se věnovala zpěvu a tanci. Proto se po základní škole přihlásila na Konzervatoř Jaroslava Ježka, obor muzikál, kam ji nepřijali. Vystudovala Střední pedagogickou školu J.H. Pestalozziho v Litoměřicích, obor předškolní a mimoškolní pedagogika a pokračovala dál na VOŠ Palestra, kde studovala sportovní management. V době studia na VOŠ zkusila ve svých 21 letech znovu přijímací zkoušky na Konzervatoř Jaroslava Ježka, tentokrát úspěšně. Během studia na KJJ se zajímala o film a začala se věnovat scénickému šermu. Když ve druhém ročníku přerušila studium, začala se věnovat kaskadérské práci. Nejprve ve Stunt team FILMKA, a později se stala členem ASAP Stunts, kde působí doteď.

Mezi její významnější role můžeme zařadit účast v seriálu Blbej den pro televizeseznam.cz a v seriálu Po hlavě pro Prima Cool. Několikrát zastupovala herečky v seriálu Modrý kód v akčních scénách.

ČSFD.cz

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.