Sára Affašová

Sára Affašová

Osobnostcsfd.cz

Herec/čka

31. května, 1994, Praha, Praha, Hlavní město Praha, Česko

Filmografie

Herec/čka

2024

Za domem v lese

Seriál - Mysteriózní


2022

Hranice lásky

Film - Drama


2021

Co ste hasiči

Seriál - Komedie


2020

Poldové a nemluvně

Seriál - Komedie, Krimi

Ulice v karanténě

Film - Komedie

Elefantazie

Film - Muzikál, Mysteriózní, Drama


2019

Teroristka

Film - Komedie, Drama

Cesta do nemožna

Film - Drama, Historický, Animovaný

Ta pravá

Film


2018

The Death and Life of John F. Donovan

Film - Drama


2017

Specialisté

Seriál - Krimi, Thriller

Single Lady

Seriál - Komedie, Krátkometrážní


2016

Rapl

Seriál - Krimi, Thriller, Drama, Akční


2005

Ulice

Seriál - Komedie, Rodinný, Drama


Host/ka

2012

7 pádů Honzy Dědka

Seriál - Talk-show

Životopis

Sára Affašová je česko-syrského původu, matka je Češka a otec je ze syrského Damašku. Již na gymnáziu působila v amatérském divadelním souboru, který každoročně pořádal v Divadle Na Prádle divadelní festival. Nejprve studovala jeden semestr Molekulární biologie a biochemie organismů na Univerzitě Karlově, ale nakonec na DAMU vystudovala činoherní herectví.

Ve školním divadle DISK hrála v představeních „Cizinec hledá byt“, „Rozhovory s astronauty“ a „Choroby mládí“. Inscenaci „Choroby mládí“ režírovala Barbora Mašková a „Cizinec hledá byt“ pak Tomáš Loužný, se kterými se Sára podílela i na mimoškolních projektech. Od roku 2019 působila v Městských divadlech pražských, kde hrála například v představení „Diktátor“, „Smrt obchodního cestujícího“, „Vojna a mír“, či „Neviditelný“.

Již během studií na DAMU se objevila před kamerou v několika epizodách seriálu Rapl. Ve svém prvním filmu, kterým byl snímek The Death and Life of John F. Donovan, si zahrála vedle Natalie Portman či Susan Sarandon malou roli servírky. Film se však do české distribuce nikdy nedostal, proto se českým divákům představila až ve filmu Teroristka. Do povědomí diváků se však nejvíce dostala v seriálu Ulice, kde hraje roli poloromské herečky Jany, která se do Česka vrátila z Ameriky. Dalšími seriály, ve kterých se Sára objevila, jsou například Specialisté, Single Lady nebo Poldové a nemluvně.

Sářiným koníčkem je tanec. Během práce v Taneční škole Vavruška se seznámila s tanečníkem a účastníkem StarDance Michalem Necpálem, se kterým nějaký čas tvořila pár.

Sára má několik nevlastních sourozenců z předchozích vztahů svých rodičů. Z otcovy strany má tři bratry, z matčiny strany dva bratry. Sářina mladší sestra Jasmina se profesionálně věnuje tanci, takže tanec má Sářina rodina v genech.

Sára se také hojně věnuje Instagramu. Protože měla zdravotní gynekologické problémy s cystami, snaží se pomocí Instagramu šířit povědomí o tomto problému, sdílí své zkušenosti a rady.

Andrea Marie "Krocka" Krocová

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.