Victoria Pedretti

Victoria Pedretti

Osobnostcsfd.cz

Herečka

23. března, 1995, Philadelphia, Pennsylvania, USA

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2024

Ponyboi

Film


2023

Origin

Film - Drama, Historický


2020

Neuvěřitelné příběhy

Seriál - Dobrodružný, Drama, Akční

Shirley

Film - Thriller, Životopisný, Drama


2019

Tenkrát v Hollywoodu

Film - Komedie, Drama


2018

The Haunting

Seriál - Horor, Drama

TY

Seriál - Krimi, Thriller, Drama, Romantický


Neznámy rok

American Dream: The 21 Savage Story

Film


Hostka

2021

2021 MTV Movie & TV Awards

Seriál - Hudební, Publicistický


2019

Collider Ladies Night

Seriál - Talk-show


Archivní záběry

2018

The Haunting

Seriál - Horor, Drama

Životopis

Victoria Pedretti je americká filmová, televizní herečka a modelka, která se narodila ve Philadelphii, kde vyrůstala se svými rodiči Michaelem Pedrettim, který byl univerzitní profesor, a s Nancy Bradley Hillovou, se kterou má dodnes krásný vztah a které dokonce rezervovala pokoj v luxusním hotelu Langham na premiéru filmu Tenkrát v Hollywoodu, ve kterém si zahrála členku Mansonovy rodiny Lulu.

Od šesti let trpěla poruchou pozornosti a hyperaktivitou. Po dokončení své rané školní docházky ve škole s názvem Pennsbury High School, která se nachází v nedalekém pensylvánském městě Falls Township, kde také navštěvovala kurzy tance a zpěvu, se přestěhovala do Pittsburghu, kde studovala vysokou školu s názvem Carnegie Mellon School of Drama, kterou v roce 2017 úspěšně absolvovala s bakalářským titulem v oboru herectví.

Během svých studií debutovala ve dvou nezávislých krátkých filmech s názvy Sole a Uncovering Eden. V roce 2017 se zúčastnila konkurzu na roli Guinevere Beck v thrillerovém seriálu Netflixu s názvem TY. Navzdory jejímu počátečnímu odmítnutí ji režiséři později obsadili do role Love Quinn ve druhé sérii seriálu. Její nejslavnější rolí je postava Nell v hororovém seriálu s názvem The Haunting, za který získala ocenění Nejstrašidelnější herecký výkon na MTV Movie & TV Awards v roce 2021.

Victoria se narodila ve znamení Berana a je vysoká 165 centimetrů. Mezi její koníčky patří hudba, sledování filmů a cestování. Její oblíbený herec je Ryan Gosling, zatímco její oblíbená herečka je Jessica Alba. Její oblíbené jídlo jsou hlavně italské těstoviny a její oblíbenou destinací je Paříž. Je velkou milovnicí psů, což se můžeme přesvědčit na jejím Instagramu, kde sdílí velké množství fotek s těmito psími miláčky. Každodenně běhá 45 minut na běžeckém pásu a poté cvičí jógu a pilates po dobu dvaceti minut. Během dne prý vypije minimálně pět litrů vody.

Victoria je také trénovaná zpěvačka, která může zpívat v rozsahu sopránu, což je nejvyšší rozsah pro ženské hlasy. Victoria je členem LGBT komunity a také je pravidelným uživatelem marihuany a obhajuje její lékařské použití. Na sociálních sítích má své účty na Twitteru, Facebooku i Instagramu.

Tomáš "Trajektt" Troller

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.