Herečka
2021Film - Dokumentární
2020
Chutě Ameriky s Padmou Lakshmi
Seriál - Dokumentární
2019
Seriál - Dokumentární, Drama, Historický
2018
American Mirror - Intimations of Immortality
Film - Dokumentární, Mysteriózní
2017
Film - Dokumentární
2015
Seriál - Komedie
2009
Film - Krátkometrážní
2006
Seriál - Komedie
Richard Sharpe - Nebezpečné poslání
Film - Dobrodružný, Válečný, Historický
Film - Dobrodružný, Životopisný, Drama, Akční, Historický
2005
Film - Drama, Romantický
2003
Film - Krimi, Mysteriózní, Thriller, Akční
2001
Seriál - Dobrodružný, Sci-Fi, Akční
Film - Muzikál, Drama, Romantický
Gastronomický kaleidoskop Planet Food
Seriál - Dokumentární
1999
Seriál - Komedie, Animovaný
Seriál - Dobrodružný
1998
Seriál - Dobrodružný, Drama
1997
Seriál - Komedie
1995
Film - Dokumentární
Hostka
2024The 2023 Primetime Creative Arts Emmy Awards
Seriál - Publicistický
2021
Seriál - Hudební, Publicistický
Seriál - Talk-show
2020
Seriál - Talk-show
Seriál - Talk-show
Seriál - Rodinný
2018
2018 Primetime Creative Arts Emmy Awards
Seriál - Publicistický
2017
Seriál - Talk-show
2015
The Late Show with Stephen Colbert
Seriál - Komedie, Publicistický, Talk-show
Seriál - Komedie, Talk-show
2014
Seriál - Talk-show
2013
Seriál - Komedie, Talk-show
Seriál - Soutěžní
Seriál - Komedie, Soutěžní
Seriál - Publicistický
2011
Seriál - Talk-show
Seriál - Reality-TV
2010
Seriál - Talk-show
2009
Seriál - Reality-TV, Soutěžní
Seriál - Talk-show
2006
Seriál - Reality-TV
2004
Seriál - Publicistický
2003
Seriál - Talk-show
1995
Seriál - Publicistický
1994
Seriál - Talk-show
1979
Seriál - Publicistický
Padma Lakshmi Parvati sa narodila 1.9.1970 v Indii, v meste Chennai. Študovala Workman High School, v meste priemyslu Kalifornia. V roku 1992 absolvovala Clark University vo Worcesteri, Massachusetts, kde aj získala bakalársky titul s vyznamenaním, v oblasti divadelných umení. Hovorí anglicky, tamilsky, hindsky, taliansky a španielsky. Je autorkou kuchárskych kníh, herečkou, modelkou a hosťuje tiež v TV reláciách. Jej kniha Easy Exotic vyhrala v roku 1999 ocenenie Gourmand World Cookbook Award.