Chris Powell

Osobnostcsfd.cz

Herec/čka

Filmografie

Herec/čka

2020

Love Life

Seriál - Komedie, Romantický


2009

650-lb Virgin

Film - Dokumentární


Host/ka

2017

Extrémne premeny Slovensko – Druhá šanca na život

Seriál - Reality-TV

Megyn Kelly Today

Seriál - Publicistický, Talk-show


2011

Vítejte v novém těle

Seriál - Reality-TV

The Chew

Seriál - Talk-show


2009

The Dr. Oz Show

Seriál - Reality-TV, Talk-show


1975

Good Morning America

Seriál - Publicistický, Talk-show

Životopis

„Když uvěříš, že je to nemožné, bude to nemožné.“

Chris Powell vystudoval exaktní vědy se zaměřením na biomechaniku a fyziologii Je držitelem akreditací školení Certified Strength and Condition Specialist (CSCS). Živil se jako kondiční a fitness kouč do chvíle, kdy za ním přišel jeho kamarád David s morbidní vahou přes 300 kilo s prosbou o pomoc. Chris mu sestavil kondiční tréninky se změnou jídelníčku a zároveň mu byl na blízku jako morální podpora. Podařilo se a kamarád měl zpátky svůj život. Příběh byl zaznamenán a natočen jako dokument – 650-lb Virgin (2009)

Televizní tvůrce autentický příběh velmi zaujal, oslovili Chrise a vymysleli reality show Vítejte v novém těle, ta pomáhala extrémně obézním zhubnout v přítomnosti kamer, za přítomnosti nejen Chrise, ale dalších odborníků. Od roku 2011 do roku 2016 v šedesáti dílech pomohli šedesáti extrémně tlustým lidem vrátit se zpět do života.

Protože byl Chris na základní škole slabý, šikovaný a cítil se méněcenný, než začal cvičit, má velkou empatii ke svým svěřencům, se kterými prožívá jejich naděje i zklamání a kterým pomáhá s obrovským nasazením a lidskostí, což přivedlo miliony diváků k obrazovkám a z Chrise udělalo hvězdu.

Chris později napsal několik knih se zaměřením na zdravý způsob života: Extrémní proměna – Celoživotní úbytek na váze v 21 dnech“ a „Chtějte více, zhubněte více na celý život!“ Objevuje se v televizních seriálech a dokumentech o zdravém způsobu života.

Je ženatý s Heidi Powell, mají syna Williama Cash Powella (*2011) a dceru Ruby Lane Powell (*2013).

sator

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.