Elizabeth Lail

Elizabeth Lail

Osobnostcsfd.cz

Herečka

25. března, 1992, Williamson County, Texas, USA

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2023

Pět nocí u Freddyho

Film - Horor, Sci-Fi, Thriller

Gonzo Girl

Film - Drama


2022

Mack & Rita

Film - Komedie, Drama


2021

Super drbna

Seriál - Drama, Romantický

Ordinary Joe

Seriál - Krimi, Drama, Romantický


2019

Stáhni a zemřeš

Film - Horor, Thriller


2018

TY

Seriál - Krimi, Thriller, Drama, Romantický

Unintended

Film - Thriller, Drama


2017

Dobrý boj

Seriál - Krimi, Drama


2016

Dead of Summer

Seriál - Horor, Mysteriózní, Drama


2013

Černá listina

Seriál - Krimi, Mysteriózní, Drama


2011

Bylo, nebylo

Seriál - Dobrodružný, Rodinný, Romantický, Fantasy


Hostka

1994

Sidewalks Entertainment

Seriál - Talk-show

Životopis

Elizabeth Dean Lail se narodila v texaském městě Georgetown ve znamení Berana. Dětství prožila v malém městečku Asheboro v americkém státě Severní Karolína společně se svou starší sestrou Kathryn a svými rodiči. Tam také dokončila místní střední školu, na které se účastnila již prvních divadelních vystoupení. Jedna z divadelních her, ve které si zahrála, bylo představení s názvem „Sedm nevěst pro sedm bratrů“. Jak sama vzpomíná, od této doby si zamilovala herectví, ve kterém chtěla pokračovat. A to se jí povedlo když se dostala na Školu umění Univerzity Severní Karolíny a kterou úspěšně dokončila v roce 2014 s bakalářským titulem v oboru herectví.

Poté se přestěhovala do New Yorku, kde si vydělávala jako chůva a průběžně chodila na filmové castingy, kde si ji vybrali do hlavní role Amy Hughesové v hororovém seriálu Dead of Summer. Poté si zahrála hlavní ženskou roli v romantického krimi seriálu s názvem TY. V tomto snímku si zahrála postavu Beck, která se stává obětí psychopatického stalkera, aniž by o tom věděla. V roce 2019 si zahrála hlavní roli Quinn Harris v americkém hororu Stáhni a zemřeš.

Elizabeth měří 173 centimetrů a váží 55 kilogramů. Od roku 2015 žije s australským modelem Julianem Haigem. Doma má velké množství domácích mazlíčků, zejména psů. Účastní se programu pro charitativní organizaci s názvem „Space on Ryder Farm“, jehož cílem je vytvořit bezpečné prostředí, které pomůže začínajícím umělcům k vyjádření. A také v roce 2019 podpořila iniciativu amerického Červeného kříže instalovat 100 000 kouřových hlásičů zdarma ve více než 100 komunitách, které jsou vystaveny riziku požárních nehod.

Elizabeth ráda cestuje. Nejradši má francouzskou metropoli Paříž. Mezi její záliby patří nakupování a zpěv. Má ráda italskou kuchyni a jako její oblíbený nápoj uvedla, že má ráda horký čaj. Její oblíbená herečka je Jennifer Aniston a její oblíbený herec je Robert Downey Jr. Mezi její nejoblíbenější zpěvačky patří Bonnie Tyler a Taylor Swift. Herečka má svůj účet na Twitteru a Instagramu. Začátkem roku 2021 se její jmění odhadlo něco přes 700 tisíc amerických dolarů.

Tomáš "Trajektt" Troller

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.