Taylor Zakhar Perez

Taylor Zakhar Perez

Osobnostcsfd.cz

Herec

24. prosince, 1991, Chicago, Illinois, USA

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herec

2023

Červená, bílá a královsky modrá

Film - Komedie, Drama, Romantický


2022

Minx

Seriál - Komedie

1UP

Film - Komedie


2021

Stánek s polibky 3

Film - Komedie, Romantický


2020

Stánek s polibky 2

Film - Komedie, Romantický

Philanthropy

Film - Krátkometrážní


2017

Embeds

Seriál - Komedie


2016

Cruel Intentions

Film - Drama


2015

Code Black

Seriál - Drama


2014

Mladí a hladoví

Seriál - Komedie

Alpha House

Film - Komedie


2013

Alpha House

Seriál - Komedie, Drama


2012

Skandál

Seriál - Thriller, Drama


2011

Nešika

Seriál - Komedie, Drama


2007

iCarly

Seriál - Komedie, Rodinný

Životopis

Americký herec Taylor Zakhar Perez se narodil v Chicagu, ale vyrůstal v malém městě Chestertonu v Indianě. Taylor se narodil jako šestý z osmi dětí. Jeho rodokmen je velice rozmanitý. Matka má chorvatské kořeny, otec zase maďarské. Taylorovi předci pochází také z Mexika, Středního východu a Středomoří.

V Chersteronu také navštěvoval střední školu, kterou úspěšně reprezentoval v plavání. Po střední škole získal plavecké stipendium na Fordhamské univerzitě v New Yorku, ale rozhodl se dále už plavání nevěnovat a odešel raději studovat na Kalifornskou univerzitu v Los Angelos španělštinu s vedlejší specializací na televizi a film. Při studiích účinkuje v řadě muzikálových představeních. Současně také získává první zkušenosti s modelingem.

Postupně se začíná objevovat ve vedlejších rolích v televizních seriálech jako Alpha House (od r. 2013), Nešika (od r. 2011), Mladí a hladoví (od r. 2014), Code Black (od r. 2015) nebo Skandál (od r. 2012).

Výrazně na sebe upozorní až v roce 2020 postavou Marca v teenagerské komedii Stánek s polibky 2, kde mohl předvést svoje taneční a muzikální nadání. V roce 2021 si zopakoval roli ve třetím filmu Stánek s polibky 3.

V roce 2022 účinkoval v úspěšném seriálu z produkce HBO Minx odehrávajícím se v 70. letech 20. století, kde ztvárnil postavu Shana Brodyho, jednoho z prvních modelů v ženském erotickém magazínu.

V roce 2022 získává svoji první hlavní roli, a to ve filmu Červená, bílá a královsky modrá, kde ztvárňuje postavu Alexe Claremonta-Diaze, syna americké prezidentky, který se zamiluje do britského prince Henryho (Nicholas Galitzine). Film je uveden na Prime Videu v srpnu roku 2023 a hned se stává diváckým hitem a jedním z nejúspěšnějších filmů na této platformě.

Taylor Zakhar Perez se ve svém volném čase věnuje ochraně životního prostředí, propaguje udržitelné materiály a také pomáhá postiženým dětem a jejich rodinám v hispánské komunitě.

Ota "Roman Albach" Nákelský

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.