Ezy Hýbl

Ezy Hýbl

Osobnostcsfd.cz

Herec/čka, Moderátor/ka, Tvůrce/yně

9. dubna, 1987, Jeseník, Československo

Filmografie

Herec/čka

2022

Indián

Film - Komedie


2021

Ubal a zmiz

Film - Komedie


2019

Přes prsty

Film - Komedie, Sportovní, Romantický


2017

Lajna

Seriál - Komedie


Moderátor/ka

2021

Výměna aut limited edition

Seriál


Tvůrce/yně

2021

Výměna aut limited edition

Seriál


Host/ka

2022

Hype-Cast

Seriál - Talk-show

Životopis

Ezy se věnuje hudbě od mládí. Nejprve působil po boku bratra Simeona Hýbla v souboru Alfa Gospel Praises a v kapele BBrothers. Společně se potkali také při projektu „Kryštof v Opeře“ (2008). V roce 2011 stál Ezy u zrodu pop/funkové formace EzyWay. Během své kariéry se zapojil do několika projektů známých českých umělců. Se zpěvákem Benem Cristovaem vytvořil singl „Be Mine“ („Maloobchodník“, 2013), dále spolupracoval s producentem Borisem Carloffem či Ondřejem Soukupem, se kterým vydal singl „Little Happy“ do filmu Bony a klid 2.

V roce 2014 se zúčastnil koncertního turné kapely J.A.R. a moderoval nejprestižnější české hudební ceny udělované Akademií populární hudby – Ceny Anděl. V roce 2015 představil dlouho očekávaný duet se zpěvačkou Monikou Bagárovou s názvem „Na Nebe Nečekej“ (2015), které spoluprodukovali Boris Carloff a Jan Steinsdörfer.

V roce 2016 založil společně s otcem Egonem custom dílnu Egmont Garage na úpravu a stavbu vozidel a motocyklů. V roce 2018 dostavěli vozidlo Transporter T2 pro Coca Colu, které se objevilo v reklamě s Ester Ledeckou a Emmou Drobnou a kromě toho každý rok toto vozidlo brázdí českou a slovenskou republiku s nejznámějšími influencery jako je GogoMan, LuyPug, Exploited nebo Shopaholic Nicol. Dále staví vozidla pro filmové a firemní projekty.

Ezy je také frontman kapely HoraL, která je tvořena členy kapely NightWork. HoraL vydal singl pro film Padesátka s názvem „BĚŽ!“. Od roku 2018 se věnuje herectví. Objevil se ve filmu Přes prsty v roli taxikáře a v seriálu Lajna 2, kde ztvárnil kuchaře po boku Michala Suchánka. Moderuje pořad „V náladě“ ve spolupráci s rádiem Evropa 2 a YouRadio. V roce 2020 ve spolupráci s Matějem Kretíkem vytvořil pořad Výměna aut se zajimavými hosty a umělci, mezi které patří například Michal Suchánek, Jirka Král a další.

V roce 2021 navazuje druhá sezóna Výměny aut a zároveň se Ezy objevuje ve filmu Ubal a zmiz v roli security. Pořad Výměna aut se díky své sledovanosti dostal na obrazovky TV Prima s názvem Výměna aut limited edition, a to od 1. prosince 2021 a navázal tak na konec druhé sezóny Výměny aut na YouTube.

Produkce pořadu Výměna Aut Limited Edition

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.