Markéta Štechová

Markéta Štechová

Osobnostcsfd.cz

Herec/čka

Filmografie

Herec/čka

2016

Smutný Honza

Film - Komedie, Krátkometrážní, Drama


2009

Proč bychom se netopili

Seriál - Komedie


2007

...a bude hůř

Film - Drama

Vodácká putování

Seriál - Dobrodružný, Dokumentární


2004

Redakce

Seriál - Komedie, Drama

Životopis

Herečka, zpěvačka a rozhlasová moderátorka Markéta Štechová se narodila roku 1983. Již v dětství působila v Dismanově rozhlasovém dětském souboru, poté jako patnáctiletá na televizních obrazovkách uváděla pořad pro dětského diváka ŽI-RA-FA v nedělních dopoledních hodinách. Později jsme ji mohli slyšet na vlnách radia Wave a v Českém rozhlase, na stanici Vltava uváděla pořad Čajovna. Několikrát pobývala ve Francii, kterou miluje stejně jako její jazyk. Francouzštinu studovala rok na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Nakonec však vystudovala bakalářské studium sociologie na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy. Její bakalářská práce orientovaná na sociologii divadla nesla název V hlavní roli herec.

Tato mladá pohledná slečna je členkou divadla Extrém a také zpěvačkou ska/rocksteady skupiny Basta Fidel. Její rozsah je obsáhlý, ale hlavním oborem zůstává herectví. Markétiným prvním televizním počinem se stává malá role v seriálu REDAKCE, zahrála také další malou nevýraznou roli ve filmu Petr Nikolaeva ...A BUDE HŮŘ až se nakonec dočkala role v televizním seriálu PROČ BYCHOM SE NETOPILI, kde byla rovnocennou partnerkou pro Lukáše Vaculíka, Václava Rašilova, Terezu Kostkovou či Zuzanu Kajnarovou. Seriál, jenž byl vysílán na ČT od 26. ledna 2009 a těšil se divácké přízni, opět natočil režisér Petr Nikolaev.

V současnosti nemá Markéta žádné filmové obsazení, ale je vysoký předpoklad, že nám ještě svým herectvím bude mít co říci.

Vít "tuberaq" Konečný

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.