Mike Angelo

Mike Angelo

Osobnostcsfd.cz

Herec

19. prosince, 1989, Bangkok, Thajsko

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herec

2023

Raak Boon

Seriál - Mysteriózní


2022

The One Hundred

Film - Thriller, Fantasy, Akční


2021

Zmetci

Film - Dobrodružný, Thriller, Akční

Drague en voiture

Film - Pornografický


2017

Delicious Destiny

Seriál - Drama, Romantický

Ao jiao yu pian jian

Film - Komedie, Romantický

Wuxin: The Monster Killer 2

Seriál - Drama, Fantasy


2016

My Amazing Boyfriend

Seriál - Komedie, Romantický, Fantasy

Legend of Nine Tails Fox

Seriál - Drama, Fantasy

My Little Princess

Seriál - Komedie, Romantický


2015

Rak Lon Jai Nai Klaeng Joob

Seriál - Komedie, Romantický

Wu xin fa shi

Seriál - Drama, Fantasy

Hua Jai Patapee

Seriál - Akční

Wan wan mei xiang dao: xi you pian

Film - Komedie, Fantasy, Akční


2014

Woon nuk ruk tem barn

Seriál - Komedie, Drama, Romantický


2013

H Project

Film - Horor


2012

Likhitfa chatadin

Seriál - Rodinný, Drama, Romantický

Rak bun

Seriál - Mysteriózní, Drama, Romantický

Likit Fah Cha Ta Din

Seriál - Drama


2009

Ubat rak kham khop fa 2

Seriál - Hudební, Drama, Romantický


2008

Ubat rak kham khop fa

Seriál - Hudební, Drama, Romantický

Životopis

Mike Angelo, dříve známý jako Mike D'Angelo, je umělecké jméno Mikea Piratha Nitipaisankula, thajsko-čínského zpěváka, herce, modela a tanečníka, který je nejvíce známý tím, že v letech 2005 až 2010 byl součástí hudebního duetu „Golf and Mike“ spolu se svým bratrem Golfem Pichaya Nitipaisalkulem. V 11 letech se zúčastnil konkurzu do skupiny G-Junior. Mike mluví thajsky, anglicky a mandarínsky.

„Golf & Mike“ se rychle stali popovými ikonami a proslavili se jako idoly dospívajících, když oficiálně debutovali v roce 2005. V tom stejném roce, kdy bratři vyhráli cenu „Nejpopulárnější umělec roku“ od společnosti Seed, společně pokračovali v pokroku a získávali ocenění. V roce 2011 se bratři rozhodli vydat různými cestami, přičemž každý vydal své sólové singly.

Mike pokračoval ve své cestě přechodem do televize se zaměřením na hraní ve filmech a televizních seriálech. Debutoval v roce 2008 v televizním dramatu Ubatruk Karmkobfah. V roce 2014 se připojil k thajskému remaku korejského dramatu Full House. Svůj herecký, pěvecký a taneční talent opět předvedl ve videoklipu k singlu „Break you off Tonight“. V následujícím roce se Mike také připojil k hereckému obsazení filmu Kiss Me.

Během několika příštích let se Mike rozhodl přestěhovat na čínský trh, aby rozšířil své zkušenosti a kariéru. Od roku 2015 hrál Mike v čínských dramatech: Wu Xin: The Monster Killer (2015), My Little Princess (2016), Wu Xin: The Monster Killer 2 (2017), Delicious Destiny (2017), Mr. Swimmer (2018), My Amazing Boyfriend 2 (2019) a Wu Xin: The Monster Killer 3 (2019). Do roku 2019 se Mike stal známým a oblíbeným mezi svými fanoušky, a to jak na místní, tak na mezinárodní úrovni.

V roce 2018 Mike podepsal smlouvu s agenturou Creative Artists Agency, která je světovou špičkou mezi hollywoodskými umělci, jako jsou Brad Pitt, Tom Cruise, Nicole Kidman a další. V roce 2021 si Mike zahrál ve filmu režiséra Rennyho Harlina The Misfits. Po boku Pierce Brosnana, Nicka Cannona, Jaime Chunga, Hermiony Corfieldové a Ramiho Jabera šlo o Mikeův první hollywoodský projekt.

V roce 2014 se mu s bývalou přítelkyní, italsko-thajskou modelkou a podnikatelkou, Sarah Casinghini narodil syn Maxwell D. Angelo Casinghini.

Monika "Monysekextra" Synková

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.