Rob Dyrdek

Osobnostcsfd.cz

Herec

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herec

2022

Jackass 4.5

Film - Dokumentární, Komedie


2017

Think and Grow Rich: The Legacy

Film - Dokumentární, Drama

Dumb: The Story of Big Brother Magazine

Film - Dokumentární


2015

The Motivation 2.0: Real American Skater: The Chris Cole Story

Film - Dokumentární


2013

Motivation, The

Film - Dokumentární, Sportovní


2012

Nitro Circus

Film - Dokumentární, Komedie, Akční

We Are Skateboarders

Film - Dokumentární

Sheckler Sessions

Seriál - Sportovní


2011

Ryan Dunn Tribute Special

Film - Dokumentární


2009

Street Dreams

Film - Drama

Mind Field

Film - Sportovní


2008

Oprávněné vraždy

Film - Krimi, Mysteriózní, Thriller, Drama


2006

Rob & Big

Seriál - Komedie, Reality-TV


Host

2019

Hotboxin' with Mike Tyson

Seriál - Talk-show


2017

Amazingness

Seriál - Komedie


2016

Hollywoodské médium s Tyler Henry

Seriál - Reality-TV


2014

Quiet on the Set

Seriál - Reality-TV


2011

Kruťárny

Seriál - Reality-TV

WrestleMania XXVII

Seriál - Sportovní, Akční

GGN: Double G News Network

Seriál - Talk-show


2009

Nitro Circus

Seriál - Komedie, Reality-TV, Sportovní, Akční

Fantasy Factory

Seriál - Komedie, Reality-TV


1995

Real Sports with Bryant Gumbel

Seriál - Sportovní


1994

Sidewalks Entertainment

Seriál - Talk-show

Životopis

Robert Stanley Dyrdek, syn Patty a Gena Dyrdekových, se narodil 28. června 1974 v Ketteringu ve státě Ohio na východě USA. Patrně jedno z nejdůležitějších rozhodnutí, které ovlivnilo jeho budoucnost, učinil ve 12-ti letech, kdy se rozhodl věnovat skateboardingu. Již o 4 roky později se stává profesionálem a aby mohl v tomto sportu ještě více vyniknout, stěhuje se v roce 1996 do San Diega. Dnes žije v Los Angeleském Hollywoodu a je jednou z předních tváří známých společností jako Alien Workshop nebo DC, kde se podílí i na návrzích oblečení či tvorbě sportovních videí.

Nezůstal ale jen u kariéry sportovce. Již v průběhu 90. let se vrhá do podnikání, zakládá vlastní společnost a podílí se na budování skateparků. Společně s firmou DC pak v roce 2005 otevírá ve svém rodném městě Kettering Skate Plaza, jenž má nahradit skateboardistům autentická místa z ulice. Velkou měrou se přičinil i v podobném konceptu v roce 2009 v Los Angeles a v plánu jsou i další projekty, prostřednictvím kterých se Rob snaží vyjít příznivcům tohoto sportu vstříc.

Během spolupráce na videoprojektech vznikl nápad najmout po dobu natáčení osobního strážce, jehož úkolem by bylo zaručit bezpečnost během filmování či případně zprostředkovat dohody s policií. Z Roba a Christophera „Big Black“ Boykina, který byl na pozici bodyguarda najat, se později stali dobří přátelé. V roce 2003 pak producent pořadu JACKASS Jeff Tremaine přišel s návrhem vytvořit pro MTV reality show, která by jejich spolupráci zachycovala. Rob se nápadu ujal, sám pro pořad vytvořil všechny zápletky i náměty a roku 2006 se na obrazovkách objevuje pořad ROB & BIG, jenž se dočkal několika sérií.

Od roku 2009 je vysílána další reality show, vycházející ze spolupráce s hudební stanicí MTV, a to FANTASY FACTORY. Ta zachycuje jak aktivity společnosti Dyrdek Enterprises, tak i zábavu v podobě plnění těch nejbláznivějších nápadů. Přináší dále bližší seznámení s Robovými podnikatelskými záměry a spolupracovníky, ale i s jeho osobním životemu. Ve stejném roce se Rob Dyrdek pustil i do natáčení celovečerního filmu s cílem vytvořit první snímek, který bude autenticky zachycovat skateboarding.

Záměr se podařilo naplnit a světlo světa tak spatřilo drama STREET DREAMS, pod které je Rob podepsán coby autor i producent. Obsazeni byli nejlepší skateboardisté, Robovy dlouholetí přátelé z brandže, v čele s Paulem Rodriguezem. Nabídku ztvárnit postavy ve filmu, v němž jednu z rolí připravil sám autor i pro sebe, všichni sportovci ochotně přijali. Protože Dyrdek má energie na rozdávání a do všeho se vrhá přímo po hlavě, je pravděpodobné, že v budoucnu o něm ještě uslyšíme.

Olda "oje" Stiller

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.