Martin Kubíček

Martin Kubíček

Osobnostcsfd.cz

Herec/čka, Režisér/ka

Filmografie

Herec/čka

2013

Metrix

Film - Dokumentární, Krátkometrážní


2012

Metrix - Legenda Hroznové Lhoty

Film - Dokumentární, Krátkometrážní


Režisér/ka

2012

Metrix - Legenda Hroznové Lhoty

Film - Dokumentární, Krátkometrážní


Host/ka

2012

DJ Wich - Questions

Seriál - Talk-show


2011

Rockcast

Seriál - Hudební, Talk-show


2008

One Man Show

Seriál - Komedie, Reality-TV

Životopis

Martin Kubíček, známý spíše pod pseudonymem Metrix, se narodil 27. května 1991 v Brně, celý život ale prožil v obci Hroznová Lhota v okrese Hodonín. Vstoupil ve všeobecnou známost díky svým rapovým videím na YouTube, která vyvolala vesměs negativní reakce, ale stal se také žádaným hostem v hudebních klubech po celém Česku.

Metrixovou prvotinou je videoklip Hroznová Lhota, ve kterém rapuje o své domovské obci. Z dalších klipů jsou to například Díky za podporu, Vánoční Koleda, Vánoční styl, Hejtrs v rohu nebo Zápal plic. Sám o sobě natočil amatérský dokument Metrix - Legenda Hroznové Lhoty, ve kterém hovoří o svém životě a předvádí další zájmy - breakdance, beatbox a parkour.

Metrixovy hudební klipy a další videa se setkaly s převážně negativní kritikou kvůli amatérismu a Kubíčkovu vysokému sebevědomí. V roce 2013 se Metrix zúčastnil řady vystoupení v českých hudebních klubech, kde bavil své příznivce. V témže roce vznikl amatérský dokumentární film Kateřiny Turečkové s názvem Metrix, ve kterém autorka odhaluje skutečné postoje, jaké k Metrixovi zaujímají lidé, kteří mu pomáhají na jeho cestě ke slávě. Dokument byl krátce po zveřejnění stažen; podle slov autorky jí bylo vyhrožováno právními kroky.

Martin Kubíček byl také hostem pořadu One Man Show Kazmy Kazmitche a Wichových Questions. Sám si z negativní kritiky příliš mnoho nedělá, hodlá se rapu věnovat nadále a dostat se na vrchol.

Michal "L_O_U_S" Ledwoń

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.