Genevieve Padalecki

Genevieve Padalecki

Osobnostcsfd.cz

Herečka

8. ledna, 1981, San Francisco, California, USA

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2021

Walker

Seriál - Krimi, Western, Drama


2012

Hated

Film - Drama


2009

FlashForward - Vzpomínka na budoucnost

Seriál - Mysteriózní, Sci-Fi, Thriller, Drama


2007

Salted Nuts

Film - Komedie


2006

Žhavé nápady

Film - Komedie, Romantický


2005

Lovci duchů

Seriál - Horor, Komedie, Mysteriózní, Thriller, Drama, Fantasy

Děti Ameriky

Film - Komedie, Drama

Wildfire

Seriál - Rodinný, Drama, Romantický


2004

Death Valley

Film - Thriller, Drama, Akční


2002

Mrtvá zóna

Seriál - Mysteriózní, Drama, Fantasy

Životopis

Genevieve Cortese se narodila 8. ledna 1981 v San Francisku, ve Spojených státech. Zde také vyrůstala do svých třinácti let. Je vdaná za herce Jareda Padaleckiho. Své „Ano“ si řekli 27. února 2010 ve městě Sun Valley v Idahu. Jejich přítel a kolega Jensen Ackles jim dělal družbu. Získala bakalářský titul na Umělecké Univerzitě (Tisch School of the Arts) v New Yorku, vystudovala výtvarné umění. Kromě herectví se také věnuje sportům, jako je jízda na snowboardu nebo běh. Ve volném čase se také věnuje čtení. Mezi její oblíbené knihy patří Lolita (Vladimir Nabokov).

Začínala v seriálu MRTVÁ ZÓNA (2002), ztvárnila zde malou roli (Chloe Greeg), která ji příliš neproslavila - zahrála si pouze v jedné epizodě. Naopak v seriálu WILDFIRE (2005) jí nabídli větší možnost, aby ukázala svůj herecký talent - dostala hlavní roli (Chris Furillo). Hned poté ji byla nabídnuta role v seriálu LOVCI DUCHŮ (2005). Přestože ji obsadili až do 4. série, její postava patří mezi hlavní – obsadila roli démonky Ruby. Zahrála si zde se svým manželem Jaredem Padaleckim. Následně hrála ve filmech jako DĚTI AMERIKY (2005), ŽHAVÉ NÁPADY (2006), ŽIVOT JE KRÁTKÝ (2006), tady obsadila pouze malé vedlejší role. V seriálu FLASHFORWARD - VZPOMÍNKA NA BUDOUCNOST (2009) ztvárnila vedlejší postavu Tracy Stark.

Genevieve Cortese je mladá, talentovaná herečka, která si mj. také zahrála na divadelním jevišti. Genevieve nepatří mezi známé herečky, tak doufejme, že v budoucnu dostane více možností, aby svůj talent rozvíjela a ukázala nám, co dokáže.

pufina

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.