Pavla Charvátová

Pavla Charvátová

Osobnostcsfd.cz

Herec/čka, Moderátor/ka

Filmografie

Herec/čka

2007

Bestiář

Film - Drama, Romantický


2001

Četnické humoresky

Seriál - Komedie, Krimi

Sen

Film - Krátkometrážní


1996

Draculův švagr

Seriál - Horor, Krimi


Moderátor/ka

2016

Babišova kavárna

Seriál - Talk-show


Host/ka

1999

Banánové rybičky

Seriál - Komedie, Talk-show

Zlatá mříž

Seriál - Komedie


1998

DO-RE-MI

Seriál - Hudební, Soutěžní

Dobré ráno

Seriál - Publicistický, Rodinný, Talk-show


1994

Televizní noviny

Seriál - Publicistický

Snídaně

Seriál - Publicistický, Talk-show

Životopis

Pavla Charvátová je česká moderátorka a podnikatelka. V roce 1998 udělala státní zkoušku na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy z bohemistiky.

Nejdříve moderovala hudební pořad S.O.S. na TV Premiéra a poté Snídani s Novou na TV Nova. Následovalo moderování Dobrého rána v České televizi a současně pořad i editovala a pracovala jako redaktorka zpravodajství se zaměřením na kulturu (divadlo, film, hudba a výtvarné umění). Jako scenáristka a redaktorka spolupracovala na několika dílech pořadu TV Prima Záhady a mystéria. Několik let pak moderovala na TV Nova s Pavlem Zunou a Pavlem Dumbrovským večerní zpravodajství, Televizní noviny. To byl ovšem konec její televizní kariéry, protože po 12 letech se rozhodla televizní branži opustit.

8 let po jejím odchodu pracovala jako manažerka golfového resortu ve Slapech. Poté působila jako lektorka českého jazyka a připravovala žáky na přijímací zkoušky. Podílela se také na vývoji testů z českého jazyka na přijímací zkoušky. Moderovala také společenské a kulturní akce, a to i v cizích jazycích.

Umí anglicky a rusky. Mezi její koníčky patří sport, například jízda na koni, turistika nebo lyžování. Ráda si také čte knihy, chodí do divadla nebo sleduje filmy. V roce 2005 získala v anketě TýTý 3. místo v kategorii Osobnost televizního zpravodajství.

Matěj "SONY_" Šebek

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.