Michaela Srbová

Michaela Srbová

Osobnostcsfd.cz

Herec/čka

Filmografie

Herec/čka

2013

Nevinné lži

Seriál - Drama


2001

Černí andělé

Seriál - Horor, Mysteriózní, Thriller


1996

Kamenný most

Film - Drama


1995

Divoké pivo

Film - Komedie, Fantasy

Venušina delta

Film - Erotický, Drama


1989

Zvířata ve městě

Film - Drama


1988

Jonáš II. aneb Jak je důležité míti Melicharovou

Film - Hudební, Komedie


1987

Bony a klid

Film - Komedie, Krimi, Drama

Životopis

Michaela Srbová, v módním světě známá spíše jako Della Pia, se narodila 18. 1. 1967 v Praze. Původně Studovala střední zdravotnickou školu, studium si ale rozmýšlí a přestupuje na gymnázium s rozšířenou výukou jazyků. Pro její atraktivní zjev netrvá dlouho a v r. 1985 ji objevuje svět fotomodelingu. Kdejaká tovární skříňka na šatnách byla v té době před rokem 1989 ozdobena vystřiženou fotografií z časopisu této krásné rusovlásky.

Když se v roce 1989 otevírají hranice, nezaváhá a vyráží jako možná vůbec první česká modelka sbírat zkušenosti do západní Evropy. Fotí a předvádí v Praze, Itálii, Francii. Nafotí množství kalendářů a katalogů. Zúčastňuje se též soutěží Žena roku 1994, a Miss Cinecitta v Římě roku 1997.

Milovníci ženské krásy jistě dodnes vzpomínají na její odvážnou scénu v Olmerově filmu BONY A KLID. Na tu ona sama vzpomíná, že ji udělala v té době takovou "popularitu", že by raději chodila kanály. Drobné bezejmenné role vytvořila v dalších českých filmech, např. ČERNÍ ANDĚLÉ, DIVOKÉ PIVO, VENUŠINA DELTA, JONÁŠ II. ANEB JAK JE DŮLEŽITÉ MÍTI MELICHAROVOU.

V jediné zahraniční produkci - Venušina delta - dostala roli o které prohlásila že byla tak erotická až ji vyrazila dech a tak ji odmítá a nakonec se stává jen součástí lepšího komparzu. Tím si pravděpodobně uzavírá cestu k dalším zahraničním rolím.

V knize „Lásky jedné rusovlásky“ se poohlédla za obdobím, kdy byla žádanou a obletovanou modelkou.

sator

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.