Natalija Vodjanova

Natalija Vodjanova

Osobnostcsfd.cz

Herečka

28. února, 1982, Nižnij Novgorod, Rusko, Sovětský svaz

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2014

Pop Models

Film - Dokumentární


2013

La Légende de Shalimar

Film - Krátkometrážní


2012

Belle du Seigneur

Film - Drama, Romantický


2010

Souboj Titánů

Film - Dobrodružný, Drama, Fantasy, Akční


2009

Probka

Film - Drama


2001

CQ

Film - Komedie, Sci-Fi, Drama


Hostka

2012

Večernij Urgant

Seriál - Talk-show


2009

C à vous

Seriál - Talk-show


2004

Le grand journal de Canal+

Seriál - Komedie, Talk-show


2001

Friday Night with Jonathan Ross

Seriál - Hudební, Komedie

Životopis

Natalia Vodianova Mikhailovna (rusky Наталья Михайловна Водянова, výslovnost Natal'ja Mihajlovna Vodjanova) se narodila 28. února roku 1982 ve městě Nižnij Novgorod v Rusku. Společně se svou matkou a dvěmi nevlastními sestrami, z nichž jedna má dětskou mozkou obrnu, vyrůstala v chudé čtvrti. Celá rodina se živila prodáváním ovoce na ulici, později si však založila krámek. V něm nepracovala pouze matka, Natalia a jedna ze sester, ale také Natalienin přítel, který ji chtěl pomoci z chudoby.

Když bylo Natalii patnáct let, zapsala se na akademii pro modelky. Tam jí řekli, že se musí naučit plynule anglicky a to do pouhých tří měsíců. Ve věku sedmnácti let se odstěhovala do Paříže, kde podepsala smlouvu s firmou Viva Models. To jí opatřilo slávu, bohatství a kontakt se svým otcem, který jí opustil, když byla ještě batole. Nyní byla na více než 175 amerických a evropských módních přehlídkách, nemluvě o její publicitě v módních časopisech a agenturách.

Na jaře roku 2009 uzavřela Natalia tříletou dohodu s francouzskou společnost spodního prádla Etam. Kolekce jsou na trh uváděny pod názvem Natalia pour Etam. Mimo to se v květnu stejného roku objevila v semifinále Eurovision Song Contest v Moskvě.

Natalia není však známá pouze ve světě modelingu, ale také na filmovém plátně. Tuto kariéru započala v roce 2001, když se objevila v dramatické komedii CQ jako Brigit. Následně si zahrála v dramatu PROBKA a v remake slavné akční fantasy SOUBOJ TITÁNŮ, kde ztvárnila Medusu. Její první hlavní role ve filmu je plánovaná na rok 2012, kdy si zahraje v románu BELE DU SEIGNEUR.

V listopadu roku 2001 si Natalia vzala muže se jménem Justin Trevor Berkeley Portman. S ním žije dodnes ve Spojených Státech Amerických, společně se svými třemi dětmi - synem Lucasem Alexanderem (narozen 22 října 2001), dcerou Nevou (narozená 24 Března 2006) a se synem Viktorem (narozen 13 Září 2007).

Martin "StrYke" Mihula

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.