Yibo Wang

Yibo Wang

Osobnostcsfd.cz

Herec

5. srpna, 1997, Luoyang, Henan, Čína

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herec

2023

Zhong guo qing nian: Wo he wo de qing chun

Film - Drama

Re lie

Film - Komedie, Sportovní, Drama

Hidden Blade

Film - Thriller, Drama, Historický


2022

Born to Fly

Film - Drama, Akční

Being a Hero

Seriál - Krimi, Mysteriózní, Drama

Formed Police Unit

Film - Akční


2021

Wind from Luoyang

Seriál - Mysteriózní, Thriller, Drama

Faith Makes Great

Seriál - Drama


2020

Legend of Fei

Seriál - Dobrodružný, Drama, Akční

My Strange Friend

Seriál - Drama, Fantasy


2019

Chen qing ling

Seriál - Dobrodružný, Horor, Mysteriózní, Drama, Fantasy, Akční

Gank Your Heart

Seriál - Sportovní, Drama, Romantický


2018

When We Were Young

Seriál - Drama, Romantický


2016

A Chinese Odyssey: Part Three

Film - Komedie, Fantasy, Akční

MBA Partners

Film - Komedie, Romantický

Životopis

Yibo Wang je čínský zpěvák, herec, tanečník, televizní moderátor a motocyklový závodník. Je členem jihokorejsko-čínské hudební skupiny UNIQ.

Během druhého ročníku střední školy v roce 2011 se Yibo zúčastnil taneční soutěže IBD, kde se umístil mezi šestnácti nejlepšími soutěžícími v hiphopové kategorii. Následně se připojil k Yuehua Entertainment jako stážista a v roce 2014 debutoval jako člen jihokorejsko-čínské chlapecké skupiny UNIQ. Yibo dokončil středoškolské vzdělání v Jižní Koreji a mluví zdatně čínsky i korejsky.

Svůj herecký debut Yibo zaznamenal ve filmu MBA Partners (2016). Od roku 2016 působil jako moderátor v populárním varietním pořadu Day Day Up. V roce 2017 získal svou první hlavní roli v dramatu Private Shushan Gakuen. Jeho sláva a uznání pro jeho výjimečné taneční schopnosti vzrostly v roce 2018, kdy se stal tanečním mentorem v reality show Produce 101.

Rok 2019 byl v Yibově kariéře přelomový, když získal hlavní roli v seriálu The Untamed (2019), čímž si vysloužil široké uznání a popularitu po celém světě. V roce 2019 se poprvé objevil v žebříčku 100 nejvýznamnějších osobností časopisu Forbes China a obsadil 71. místo. Kromě toho ho časopis Forbes China ocenil na svém seznamu „30 pod 30“ v Asii 2019, který zahrnuje vlivné osobnosti mladší 30 let, jež významně přispěly ve svých oborech. Ve stejném roce se pustil do profesionálních motocyklových závodů v rámci týmu Yamaha China Racing Team a ve své divizi se stal držitelem prvního místa.

30. prosince 2019 vydal Yibo Wang svůj singl „No Sense“. Tato píseň měla ohromující dopad – během pouhých 20 minut od vydání se prodalo 6 milionů digitálních kopií a celkový prodej přesáhl 18 milionů čínských jüanů. Stal se tak nejrychleji prodávaným digitálním singlem na NetEase Music, který dosáhl prodeje 10 milionů jüanů. Skladba „No Sense“ znamenala pro Yiba první vstup na scénu písničkářství.

V roce 2021 se Yibo Wang umístil na impozantním druhém místě žebříčku Forbes China Top 100 Celebrity.

mikki089

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.