Anna Skellern

Anna Skellern

Osobnostcsfd.cz

Herečka

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2023

While the Men Are Away

Seriál - Drama


2015

Humans

Seriál - Sci-Fi, Drama

Solitary

Film - Drama

The Interceptor

Seriál - Krimi, Drama


2014

Tři mušketýři

Seriál - Dobrodružný, Drama, Historický

Sophia Grace a Rosie: Královské dobrodružství

Film - Dobrodružný, Komedie, Rodinný

Blood Moon

Film - Horor


2013

Dávám tomu rok

Film - Komedie, Romantický

Zločiny nad Seinou

Seriál - Krimi

Heading Out

Seriál - Komedie

Drifters

Seriál - Komedie

Falling Apart

Film - Krátkometrážní, Sci-Fi


2012

Gambit

Film - Komedie, Krimi

Konec přehlídky

Seriál - Válečný, Drama, Akční


2011

Camelot

Seriál - Drama, Fantasy, Historický

Noční incident

Film - Horor, Thriller

Králova láska

Film - Drama, Romantický

Špion

Seriál - Komedie

Night in the Woods, A

Film - Horor

7lives

Film - Thriller, Fantasy


2010

Lip Service

Seriál - Drama

Siren

Film - Horor

Half Hearted

Film - Komedie, Krátkometrážní, Akční


2009

Pád do tmy 2

Film - Dobrodružný, Horor, Thriller


2007

Outnumbered

Seriál - Komedie, Drama


1989

Agatha Christie's Poirot

Seriál - Krimi, Mysteriózní, Thriller, Drama


1984

Poldové

Seriál - Krimi, Drama

Životopis

Anna Skellern je australská herečka, kterážto je známa jako první ženský člen  australské satirické komediální skupiny The Chasers a jejich TV pořadu CNNNN.

Skellern navštěvovala University of Sydney, kde byl prominentní studentskou aktivistkou. V první sezóně pořadu CNNNN, parodovala tahle australská show vysílání amerických zpravodajských stanic CNN a FOX News, kde hrála svou „jmenovkyni", seriózní válečnou zpravodajku, známou pro časté ztráty svých kameramanů a mající přezdívku „navoněná jatka". V roce 2004 získal pořad CNNNN cenu Logie Award za nejlepší komediální pořad spolu se show Kath & Kim.

V červenci 2007 absolvovala Skellern Guildhall School of Music and Drama v Londýně. Tentýž měsíc debutovala na jevištní scéně divadla West End ve hře The Vegemite Tales, kde hrála roli Maddie.

Skellern účinkovala v pokračování hororového snímku Neila Marshalla, The Descent /2005/, THE DESCENT PART 2, který byl distribuován do kin v roce 2009. Skellern hrála postavu Cath - členku nového pátracího týmu po přeživších lidech.

V roce 2009, filmuje Skellern adaptaci povídky Agathy Christie, POIROT: THE CLOCKS s Davidem Suchetem, Jamie Winstonem a Tomem Burkem. Také ztvárnila novou roli číšnice, paní na hlídání a nešťastné Jakeovy lásky Kelly, v cenami ověnčeném, zčásti improvizovaném komediálním seriálu BBC, OUTNUMBERED /2007-současnost 2013/, režírovaném Andym Hamiltonem a Guyem Jenkinem, ve kterém hrají Claire Skinner nebo Hugh Dennis. Nějaký čas strávila v Africe filmováním thrilleru SIREN s Eoinem Mackenem a Terezou Srbovou. Také hraje postavu Jo v dvoudílném dramatu A PASSIONATE WOMAN /2010/, režírovaném Kay Mellor a Antonií Bird za účasti herců Billie Piper a Sue Johnston.

V dubnu 2012 hrála roli Lexy Price v druhé sérii drama seriálu LIP SERVICE o skupině lesbiček žijících v Glasgowě, vysílaném rádiem BBC Three. V říjnu 2012 hrála postavu Elaine White v druhé sérii a v druhé epizodě seriálu SPY, stanice Sky 1.

V roce 2007 byla Skellern centrem veřejné pozornosti, kdy se dostala do sporu mezi jejími dvěma bývalými příteli, Timem Freedmanem z indie-rockové skupiny The Whitlams a Chrisem Taylorem – kolegou z komediální skupiny The Chasers, kdy tito dva se přeli o původ textů písně parodující údajnou Freedmanovu zálibu v žití na předměstí Sydney v Newtownu.

Lukáš "gatuso" Častulík

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.