Lil Pump

Osobnostcsfd.cz

Filmografie

Host

2014

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Seriál - Komedie, Talk-show


2003

Jimmy Kimmel Live!

Seriál - Hudební, Komedie, Talk-show


1975

Saturday Night Live

Seriál - Hudební, Komedie


Archivní záběry

2021

Hip Hop Uncovered

Seriál - Dokumentární

Životopis

Gazzy Garcia, profesionálně známý jako Lil Pump, je americký rapper a skladatel. Je známý pro svou hyperaktivní veřejnou osobnost, kde je často zobrazován, když bere drogy, zejména marihuanu a Xanax; je běžně vidět na sociálních sítích, jak se chová nerozumně. Je také známý tím, že vykřikuje svou hlášku „Esskeetit“ (zkrácená verze „Let's get it“). V roce 2019 byl Garcia časopisem Forbes jmenován jedním z „30 Under 30“.

Popularita Lil Pumpa vzrostla v roce 2017 poté, co vydal singl „Gucci Gang“ ze svého debutového alba „Lil Pump“, které se umístilo na třetím místě v americkém žebříčku Billboard Hot 100 a získalo trojnásobnou platinu od Recording Industry Association of America. Od té doby vydal další písně, například „I Love It“ (s Kanyem Westem), „Esskeetit“, „Drug Addicts“, „Butterfly Doors“, „Racks on Racks“ a „Be Like Me“ (s Lil' Waynem).

V říjnu 2017 vydal své debutové studiové album „Lil Pump“. Jeho píseň „Welcome to the Party“ se objevila na soundtracku k filmu Deadpool 2. Své druhé studiové album „Harverd Dropout“ vydal 22. února 2019. Své třetí album „No Name“ vydal 10. prosince 2021.

lukas "LUKICKK" swag

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.