Katherine von Drachenberg

Katherine von Drachenberg

Osobnostcsfd.cz

Herečka

8. března, 1982, Monterrey, Nuevo León, Mexiko

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2023

Punk Rock Vegan Movie

Film - Dokumentární, Hudební


2022

Advokát

Seriál - Krimi, Mysteriózní, Thriller, Drama


2017

Vegan 2017

Film - Dokumentární


2015

Rodinka na kousky

Seriál - Komedie


2009

The Bleeding

Film - Horor, Akční


Hostka

2021

The Choe Show

Seriál - Talk-show


2013

In Bed with Joan

Seriál - Talk-show


2011

Dish Nation

Seriál - Publicistický


2008

Trable Denise Richards

Seriál - Reality-TV


2007

LA Ink

Seriál - Dokumentární, Reality-TV


1995

E! Živě z červeného koberce

Seriál - Publicistický


1992

Gomorron

Seriál - Publicistický

Životopis

Katherine Von Drachenberg známá spíše pod uměleckým jménem Kat Von D se narodila 8. března 1982 v mexickém městě Monterrey Renému a Silvii Von Drachenbergovým, rodákům z Argentiny. Když byly Kat čtyři roky, přestěhovala se s rodiči do Los Angeles v USA a vyrůstala ve městě Colton v Californii. Již jako mladá teenagerka našla zálibu v tetování, což bylo impulsem k ukončení studií a začátkem kariéry tatérky.

První pracovní příležitost dostala v salonu 305 Ink v Miami jako záskok za Darrena Brasse, další televizní osobnosti. Katheriny tatérské výsledky byly nadprůměrné což ji přivedlo k první televizní zkušenosti. Objevila se ve dvou sériích reality show MIAMI INK stanice TLC kde vystupovala po boku Amiho Jamese, další tatérské osobnosti. Po dvou sezonach se Kat přestěhovala do Hollywoodu a rozhodla rozjet svoji vlastní tv show LA INK, která běžela čtyři sezony. Do jejího salonu High Voltage Tattoo chodí nespočet známých televizních i hudebních osobností. LA INK udělalo z Kat nejznámější tatérskou osobnost a otevřelo dveře k dalším zkušenostem. Objevila se v hudebních videoklipech, v dalších tv show jako PIMP MY RIDE, MADtv, show BAMA MARGERY, dokumentárním filmu LEMMY a v roce 2009 si poprvé zahrála v clovečerním filmu THE BLEEDING po boku herců jako Vinnie Jones, Michael Madsen nebo Armand Assante.

Katherine kromě desítek tetování na těle symbolizuje i výrazné líčení což ji v roce 2008 zajistilo focení pro kosmetickou společnost Sephora. Od útlého věku Kat poslouchá převážně rockovou a metalovou hudbu a své tělo má pokryté několika symboly rockových kapel. V roce 2009 vydala svoji knihu High Voltage Tattoo která obsahovala její práci a byla podle New York Times šestou nejprodávanější knihou v USA. O rok později vydala druhou knihu The Tattoo Chronicles symbolizující rok v jejím životě a stala se třetí nejprodávanější knihou. V roce 2010 také otevřela svoji galerii Wonderland Gallery jen pár kroků od svého salonu a kde vystavuje svoji práci.

Od šesti let hraje na piano a velmi obdivuje Ludwiga Van Beethovena. Svoji babičku Claru uvádí jako největší inspiraci pro hudbu a umění. Kat Von D měla několik vážných vztahů. Od roku 2003 do roku 2007 byla provdaná za tatéra Olivera Pecka. Poté měla vztah s baskytarystou Mötley Crue Nikkim Sixxem nebo zakladatelem West Coast Choppers a televizní osobností Jesse Jamesem. V roce 2012 se zasnoubila s Joelem Zimmermanem známým pod hudebním pseudonymem deadmau5. V roce 2013 byly jejich zásnuby zrušeny a s Joelem se rozešli. Kat si několik svých tetování dělala sama a její salon je zapsán v Guinnessově knize rekordů jako salon který vytvořil za 24 hodin nejvíce tetování, každé jinému člověku. Tetování se zastavilo na čísle 400. V současné době vystupuje jako host několika tv show a věnuje se své práci.

Punisher

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.