Markéta Stehlíková

Markéta Stehlíková

Osobnostcsfd.cz

Herec/čka

28. června, 1984, Ostrava, Československo

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herec/čka

2017

Specialisté

Seriál - Krimi, Thriller

Dáma a Král

Seriál - Krimi, Drama

Single Lady

Seriál - Komedie, Krátkometrážní

Pod jedním nebem

Seriál - Drama


2014

Krásno

Film - Komedie, Krimi


2012

Dámský krejčí

Film - Komedie


2009

3 sezóny v pekle

Film - Drama, Romantický, Historický

Muži v říji

Film - Komedie, Drama


2005

Ulice

Seriál - Komedie, Rodinný, Drama


Host/ka

2022

První dobrá

Seriál

Životopis

Markéta Stehlíková se narodila 28. června 1984 v Ostravě. V roce 2008 úspěšně absolvovala inscenacemi Lagronové Království a Molièrovým Donem Juanem Divadelní fakultu AMU, obor činoherní herectví, kterému se z počátku své kariéry věnovala naplno. Do většího povědomí diváků se dostala zejména díky inscenacím ve Švandově divadle. Zde zazářila v představeních Její pastorkyňa, Brýle Eltona Johna a divadelní adaptaci románu Michala VieweghaRomán pro ženy. V Činoherním klubu si zahrála v představeních v režii Ondřeje SokolaDámský krejčí či Ujetá ruka.

Ve filmové tvorbě jsme Markétu Stehlíkovou mohli vidět ve snímku Ondřeje SokolaKrásno (2014), ve snímku Roberta SedláčkaMuži v říji (2009) či snímku 3 sezóny v pekle (2009)Tomáše Mašína. Stala se také jednou z dlouhé řady hereček, které se zviditelnily v nekonečném seriálu Ulice TV Nova. Okrajově se věnuje i dabingu, její hlas jsme mohli slyšet ve snímcích Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda, Deadpool a X-Men: Apokalypsa.

Účinkovala ve videoklipech své spolužačky a nerozlučné kamarádky z DAMU Barbory Polákové (Kráva, Nafrněná, Generace). Zkusila si i roli fotomodelky a stala se tváří vlasové kolekce Honzy Kořínka THE women POWER. Svůj všestranný talent zúročila v podnikání se španělskými botami Paez.

Petr "NotimeCZ" Nečas

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.