Michal Milbauer

Michal Milbauer

Osobnostcsfd.cz

Herec

Filmografie

Herec

2019

Teroristka

Film - Komedie, Drama


2016

Teorie tygra

Film - Komedie, Drama

Ohnivý kuře

Seriál - Komedie


2014

Modelky s.r.o.

Film - Komedie

Bastardi

Seriál - Krimi, Drama


2013

Kameňák 4

Film - Komedie

Stopy života

Seriál - Drama


2012

Bastardi 3

Film - Drama

Školní výlet

Film - Komedie


2011

Bastardi 2

Film - Krimi, Drama


2008

Lovec vodního ticha

Film - Thriller


2005

Ordinace v růžové zahradě

Seriál - Rodinný, Drama

Životopis

Narodil se 31.7.1975 v Praze, ve třech letech se jeho rodiče rozvedli, otec emigroval a vyrůstal pouze s matkou a do šesti let i dědečkem divadelním, filmovým hercem a režisérem františkem Markem. Jeho mládí nebylo lehké i z důvodů emigrace otce a poté pronásledování rodiny STB a komustickým režimem.

Po základní škole nastoupil do učení na automechanika. Pak následovalo velké množství různých zaměstnání jako např. dispečer, rozvoz různého zboží, řidič náklaďáků, kamionu, taxikář. V roce 1998 začal podnikat s auty a při podnikání si udělal kurzy a nastoupil záchranné službě, kde působí dodnes, i když už jen na pár služeb vzhledem k pracovní vytíženosti.

V roce 2003 si založil firmu na výrobu sanitních vozidel a prodej výstražné techniky. Tato firma zapříčinila spojení s filmem a reklamou. Různé produkce si zapůjčovaly majáky, sanitky a různou techniku do reklam a filmů. Při této příležitosti byl i párkrát osloven aby odehrál nějakou scénu a tím to vše začalo. Od té doby si objevil ve filmech: 3+1 S MIROSLAVEM DONUTILEM, NEMOCNICE NA KRAJI MĚSTA 3 NOVÉ OSUDY, LOVEC VODNÍHO TICHA, SVĚDOMÍ DENISY KLÁNOVÉ, ŠKOLNÍ VÝLET, MISSION: IMPOSSIBLE IV , BASTARDI 2. Podílel se na filmech: CASINO ROYALE, ALOIS NEBEL, REVELATION, DENÍK PRINCEZNY, BLADE, aj. Filmu se nadále chce a bude věnovat, díky filmu má i nové přátele, jako je Jiří Krampol nebo Jan Šťastný.

Michal se roku 2010 rozvedl (rozvod nesl dost těžce), z manželství má jednoho syna Davida, kterého zbožňuje a hezky se o něj stará. V jeho životě se objevila nová žena, která je o 14let mladší, ale nic jim nebrání v naplánové svatbě, která bude v červnu roku 2012 a kde za svědka půjde pan Jiří Krampol. Na rok 2012 se Michal objeví v dalších dvou filmech, které uvidíme v říjnu 2012 v kinech.

ČSFD.cz

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.