Barbora Kubátová

Barbora Kubátová

Osobnostcsfd.cz

Herec/čka

28. srpna, 1987, Liberec, Československo

Filmografie

Herec/čka

2023

Dobré ráno, Brno!

Seriál - Komedie

O malých věcech

Film - Povídkový


2022

Pozadí událostí

Seriál - Komedie, Krimi

294 statečných

Film - Drama

Vidět Salisbury

Film - Komedie


2021

Ochránce

Seriál - Krimi, Drama


2020

294 statečných

Film - Drama

Rok na vsi

Film - Drama


2017

Specialisté

Seriál - Krimi, Thriller

Životopis

Barbora Kubátová se narodila do umělecké rodiny. V roce 2012 ukončila studium alternativního a loutkového divadla na DAMU v Praze. Nutno zmínit jednu z úspěšných absolventských inscenací „Já, hrdina“.

Barbora je všestranná umělkyně, hraje na několik hudebních nástrojů, zpívá, ovládá loutkové i činoherní herectví, či spolupracuje na scénářích, píše. Její hra „Siegfriedova idyla“ byla uvedena v Liberci v Divadle F. X. Kalby. Tuto hru si Barbora napsala jako diplomovou práci. Ve hře také účinkovala, společně se svou starší sestrou Anežkou, herečkou Divadla na Zábradlí. Jako autor či účinkující se podílela na spoustě dalších uměleckých projektů.

Divadelní kariéru začínala v rodném Liberci v angažmá Naivního divadla. Zde využila svůj talent hrát pro děti. V tuto chvíli se však již začínala formovat i její budoucí činoherní kariéra pro „velké“, a to okamžikem spolupráce s autorem a hercem Tomášem Dianiškou v Divadle F. X. Kalby.

Svůj potenciál prokázala v Divadlu Minor, Studiu Ypsilon, Divadlu Disk, Divadlu F. X. Kalby či Studiu PalmOFF a naplno rozvinula v angažmá Divadla pod Palmovkou, kde působí od roku 2018.

kjama

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.