Nora Mojsejová

Nora Mojsejová

Osobnostcsfd.cz

12. října, 1958, Trenčín, Československo

Filmografie

Host/ka

2022

Nora talkshow

Seriál - Talk-show


2021

Bez ubrousku

Seriál - Reality-TV, Soutěžní


2013

Nákupní maniačky

Seriál - Reality-TV, Soutěžní


2011

Šéfka

Seriál - Reality-TV, Soutěžní

Návrat kráľov

Seriál - Reality-TV


2010

Show Jana Krause

Seriál - Talk-show

TOP STAR

Seriál - Publicistický

Čápi s mákem

Seriál - Reality-TV


2008

TOP STAR magazín

Seriál - Publicistický


2007

Čo na to Mojsejovci?

Seriál - Talk-show


2006

Nákupná horúčka

Seriál - Reality-TV


2005

Mojsejovci

Seriál - Reality-TV


2004

Uvolněte se, prosím

Seriál - Komedie, Talk-show

Domáca horúčka

Seriál - Reality-TV


1998

Nikdo není dokonalý

Seriál - Komedie, Talk-show

Životopis

Nora Mojsejová, za svobodna Pischová se narodila 12. října v roce 1958 v okrese Prešov. Jako malá se s rodinou přestěhovala do Košic, kde v roce 1976 odmaturovala na obchodní akademii a poté vystřídala několik zaměstnání, hlavně v ekonomickém oboru. Její poslední zaměstnání, než začala podnikat, bylo ve Slovenské spořitelně, kde pracovala za přepážkou, poté se vrhla na již zmíněné podnikání a to ve finanční sféře. V té době se vdala za podnikatele Kassaia, se kterým žila 15 let.

Asi nejdůležitější moment v Nořině životě nastal, když potkala svého budoucího manžela zpěváka Braňa Mojseje. V roce 2003 se vzali a jejich svatba byla v obrovském stylu. Konala se v Košicích v luxusním hotelu Slovan a bylo pozváno více než 1000 hostů. Pravděpodobně z hlavy Braňa přišel nápad jejich manželství zmedializovat. Se slovenskou televizí STV podepsali smlouvu na pořad DOMÁCA HORŮČKA, který byl však zrušen a to z důvodu, že se televizi nezamlouvalo jejich velmi vulgární jednání. V roce 2005 odstartovala Markíza další kontroverzní show s názvem MOJSEJOVCI. Manželé poskytli svou kýčovitě luxusní vilu k natáčení a vítěz této show získal dva miliony slovenských korun, které platili přímo Mojsejovi. Další z pořadů, který byl kvůli sporům a jejich chování zrušen byl NORA A BRAŇO - ICH PRAVDIVÝ PRÍBEH.

V roce 2008 založila Nora společnost Nora Fashion, ve které také sama působí jako návrhářka. Móda, kterou její společnost produkuje je však určena jen vybraným zákazníkům. Šaty jsou šité z exkluzivních látek a často jsou vykládané kameny od Swarovského. Průměrná cena jednoho modelu je prý kolem 20 000 korun. V roce 2009 byla Nora obviněná z daňových podvodů a v prosinci měli velmi vážné manželské problémy, což bylo velmi vděčné téma pro slovenský tisk. Momentálně je Nora hlavní postavou nové reality show ŠÉFKA, kde 16 lidí soupeří o pozici top managera s ročním platem 100 000 dolarů v její společnosti Nora Fashion.

Lukáš "Ruuzha" Růžička

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.