Virginia Gardner

Virginia Gardner

Osobnostcsfd.cz

Herečka

18. března, 1995, Sacramento, California, USA

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2024

Beautiful Wedding

Film - Komedie, Romantický


2023

Krásná katastrofa

Film - Drama, Romantický

See You on Venus

Film - Drama, Romantický

Liked

Film - Komedie


2022

Fall

Film - Thriller

Gaslit

Seriál - Životopisný, Drama, Historický


2021

American Horror Stories

Seriál - Horor, Thriller, Drama


2020

Všechny malé zázraky

Film - Drama, Romantický


2019

Ve jménu našeho Pána

Seriál - Komedie

Dolly Parton: Hra na city

Seriál - Hudební, Komedie, Muzikál, Drama


2018

Halloween

Film - Horor, Thriller

Monster Party

Film - Horor, Mysteriózní, Thriller

Starfish

Film - Horor, Sci-Fi, Drama

Little Bitches

Film - Komedie


2017

Runaways

Seriál - Sci-Fi, Drama, Akční


2016

Tell Me How I Die

Film - Horor, Thriller

Zasvěcení

Film - Psychologický, Drama


2015

Projekt minulost

Film - Sci-Fi, Thriller, Drama

Zoo

Seriál - Sci-Fi, Thriller, Drama

Tajnosti a lži

Seriál - Krimi, Drama


2014

Vražedná práva

Seriál - Krimi, Mysteriózní, Drama


2012

Closer: Nové případy

Seriál - Krimi, Mysteriózní, Drama

Laboratorní krysy

Seriál - Komedie


2011

Doktorka z Dixie

Seriál - Komedie, Drama


2009

Glee

Seriál - Hudební, Komedie, Muzikál, Drama


1999

Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti

Seriál - Krimi, Mysteriózní, Thriller, Drama


Hostka

2018

Hollywood Insider

Seriál - Publicistický, Talk-show

Životopis

Virginia Elizabeth Gardner je americká televizní, divadelní a filmová herečka a příležitostná modelka, která se narodila v hlavním městě amerického státu Kalifornie, Sacramentu. Své šťastné dětství prožila se svým starším bratrem Chasem Gardnerem a se svými rodiči Chuckem a Sarou, kteří ji zapsali do Sacramento Country Day School, kde získala základní vzdělání. Od šesté třídy se přihlásila do dramatického kroužku této školy, kde si jí všiml tehdejší ředitel tohoto dramatického oddělení Brian Frishman, který ji nechal vystupovat ve většině školních produkcích a tím ukázala svůj raný talent jako divadelní umělec.

Její rodiče se pak v roce 2011 přestěhovali spolu s Virginií do Los Angeles a rozhodli se ji na krátkou dobu vzdělávat doma. Přestože byla vzdělávána doma prostřednictvím online vzdělávání, absolvovala test způsobilosti na střední škole nazvané California High School, který úspěšně absolvovala. Poté vystudovala obor psychiatrické a duševní zdraví na Vanderbilt University School of Nursing v americkém Nashvillu, kde získala magisterský titul v tomto oboru.

Ve své práci modelky podpořila mnoho významných značek, pro které nafotila mnoho fotek a pro které se procházela na modních přehlídkách. Mezi tyto značky patří Love Culture, Kohl's, HP, Famous Footwear, LF a Hollister. Byla zastupována agenturou pro talenty nazvanou United. V roce 2015 byla vyznamenána cenou Hollywood Beauty Awards v kategorii „Cena nové krásy“.

Virginia měří 173 centimetrů a přátelé jí říkají Ginny. V roce 2013 začala chodit s hercem Grahamem Patrickem Martinem. Po čtyřech letech společného života se pár v roce 2017 rozešel. Ve stejném roce začala chodit s hercem Grahamem Rogersem a společně se zúčastnili mnoha hvězdných akcí. Bohužel se pár v roce 2018 rozešel. Od roku 2020 randí s Jedem Elliottem, baskytaristou z britské rockové kapely The Struts.

Její oblíbené filmy jsou všechny filmy z franšízy Lego. Její oblíbené jídlo je kuřecí tikka masala, její oblíbená kapela je Matchbox Twenty a její oblíbená kniha je „The Sarah Book“, kterou napsal Scott McClanahan. Pokud jde o její oblíbené místo k návštěvě, uvedla, že miluje Evropu. Jednou cestovala po Evropě a navštívila země včetně Anglie, Irska, Nizozemska a Francie. Jejím prvním domácím mazlíčkem byla zlatá rybka jménem Fishy Wishy. Jako dospělá měla psa jménem Levi, který kříží plemena včetně pudla, Pekinese a kokršpaněla. Adoptovala také kotě, které pojmenovala pan Meeseeks.

Jednou z aktivit, které si Virginia Gardner užívá ve svém volném čase, je taekwondo. Ve skutečnosti má v tomto bojovém umění černý pás. To ukazuje, že je zjevně velmi fyzicky zdatná a že ji sport baví. Navzdory obratnosti potřebné pro bojová umění nebyla schopna aplikovat tyto dovednosti na všechny aktivity, protože přiznala, že se nikdy nenaučila jezdit na kole. Kromě taekwonda se začala věnovat boxu a naučila se také zacházet s nunčaky.

Tomáš "Trajektt" Troller

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.