Adriana Bajtková

Adriana Bajtková

Osobnostcsfd.cz

Herečka

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2019

Případ dvou sester

Film - Krimi, Drama

Případ dvou básníků

Film - Krimi, Drama


2017

Modrý kód

Seriál - Drama, Romantický

Bohéma

Seriál - Životopisný, Drama


2016

Zločin v Polné

Film - Drama, Historický


2014

Modelky s.r.o.

Film - Komedie


2013

Sanitka 2

Seriál - Drama

Angelika

Film - Dobrodružný, Romantický

Stopy života

Seriál - Drama

Hexenšus

Film - Komedie

Obchodníci

Film - Hudební, Komedie, Romantický


2012

Bastardi 3

Film - Drama


2011

Policie Modrava

Seriál - Krimi, Thriller, Drama


2008

Pushken

Film - Komedie

Životopis

Zpěvačka a herečka Adriana Bajtková, pochází ze Studénky a už od dětství se věnuje hudbě. Od svých pěti let docházela na Základní uměleckou školu na hodiny tance, klavíru a zpěvu. Dva roky vystupovala s Dětským pěveckým sborem Ondrášek v Novém Jičíně jak u nás tak ve Francii, Německu a Švýcarsku.

Studovala na Církevní konzervatoři v Opavě obor sólový zpěv a již při studiu začala vystupovat v divadle a zpívat na různých pěveckých soutěžích (finalistka ZlínTalent 2005). Divadelní praxi započala ve Slezském divadle Opava, kde tři roky hostovala v baletních představeních - Stvoření Prométheovo, aneb síla hudby a tance, Kladivo na Čarodějnici, Carmen/ Radůz a Mahulena a dále v divadle J.Myrona v Ostravě v muzikálu Marguerite. Zrežírovala a hudebně nastudovala také dětský muzikál při ZUŠ Fulnek.

K filmu se dostala poprvé v roce 2008, kde si zahrála epizodní roli komorné v ruském filmu Pushken. První větší šanci, ale dostala od režiséra Tomáše Magnuska ve filmu BASTARDI 3, kde ztvárnila roli sociální pracovnice.

Kromě natáčení a vyučování nadále vystupuje od roku 2013 v muzikálech jako jsou Casanova role Anety v divadle Broadway Praha a v divadle Hybernia Praha vystupuje v roli Corry v muzikálu Mary Poppins, Zorro Antoinetta královna Francie, kde vystupuje jak v company tak zaskakuje roli Portrétistky, v muzikálu Přízrak Londýna ztvárňuje roli těhotné Jane a Georgie v company v muzikálu Sibyla královna ze Sáby - roli Abigael a nově v muzikálu Mefisto

V roce 2013 byla městem Studénka oceněna cenou : Osobnost města za přínos v oblasti kultury.

ČSFD.cz

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.