Osvaldo Ríos

Osobnostcsfd.cz

Herec

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herec

2020

La Niña y El Mar

Film - Drama


2014

Elsa & Fred

Film - Komedie, Drama, Romantický

Gloria

Film - Hudební, Životopisný, Drama


2010

Triunfo del amor

Seriál - Telenovela


2007

Zorro: Meč a růže

Seriál - Dobrodružný, Telenovela, Drama, Romantický


2005

Decisiones

Seriál - Drama, Romantický


2002

Divoká kočka

Seriál - Telenovela, Romantický

Más allá del límite

Film - Dobrodružný, Drama, Romantický, Akční


2001

Bento Cego

Film - Krátkometrážní


2000

Abrázame muy fuerte

Seriál - Telenovela, Drama, Romantický

Rauzán

Seriál


1996

Viuda de Blanco, La

Seriál - Telenovela


1993

Kassandra

Seriál - Telenovela, Romantický

Tres destinos

Seriál - Drama, Romantický


1990

Chona, la puerca asesina

Film - Krátkometrážní


Host

2009

El Vacilon

Seriál - Komedie

Životopis

Osvaldo Rios, narozen ve znamení Štíra, je ze tří sourozenců Mildre, Osvalda Luise a Alexandra. I když ho zaujalo více povolání jako jsou např. manekýn a zpěvák tak se rozhodl i pro dráhu hereckou a i když začal hrát velice pozdě, až v jeho 28 letech určitě toho nemusí litovat. Jeho první telenovela byla ABIGAIL (1988), v roce 1989 natočil tři telenovely EN AGUELLA PLAYA, ANGÉLICA MI VIDA a AHORA O NUNCA. Jeho zřejmě jediný film, který trvá pouhých 38 minut, je krátkometrážní a jmenuje se CHONA, LA PUERCA ASESINA (1990).

V tom stejném roce natočil ještě další šest telenovel AMOR DE MADRE, AVENTURERA, SECRETOS DE MUJER, EL GRAN AMANTE, LOS ROBLE, TODO EL AŃO ES NAVIDED. Ale my si ho asi nejvíce budeme pamatovat z telenovely KASSANDRA (1992) kde ztvárnil dvojroli bohatých bratrů, kteří se od sebe liší jako noc a den, jeden je hodný, laskavý a milující, zato ten druhý rozmazlený, pyšný a sobecký a z obou se nakonec stanou rivalové kvůli krásné ženě jménem Kassandra. V roce 1993 si zahrál v telenovele TRES DESTINOS.

Další známá telenovela je určitě DIVOKÁ KOČKA (2002), tento příběh je o dívce jménem Rosaura, která rozhodně není plachá ale spíše naopak, je velmi pracovitá a umí si bránit svoji lásku k muži, který se před lety údajně stal vdovcem, pár dní po jejich svatbě se jeho první manželka (která předstírala svoji smrt aby mohla uprchnout se svým milencem) vrací aby uplatnila právo na svůj majetek i manžela. Tohoto herce jsme mohli také vidět v seriálu NEZKROTNÁ LUCIA (2004). Roul a Lucía se velice milují a po narození jeich dvojčat se bohužel od sebe odloučí kvůli intrikám a tajemstvím která zahalují její rodinu. Také si zahrál v telenovele kterou znají i čeští diváci ZORRO: MEČ A RUŽE (2007), je to vlastně klasický příběh o muži zahaleném černou maskou který pomáhá bezbraným, zamiluje se však do Esmeraldy která zrovna nedodržuje pravidla vybraného chování a její otec Fernando Sanchéze de Moncada ji nemá zrovna v oblibě, už jen proto že není jeho vlastní dcera a její matku uvěznil na spousty let do vězení a nasadil jí masku.

Osvaldo Rios je třikrát rozvedený, byl ženatý s herečkou Geraldinou Anet Fernandez, má tři děti - Giuliano Gabriel (15), Jerry Anne (12) a Osvaldo Gabriel (4). Mezi jeho oblíbená jídla patří převážně těstoviny, mořské plody, mezi jeho zájmy patří jezdectví, hraje na kytaru a na bicí, jeho oblíbení herci jsou Al Pacino, Julia Roberts, Barbara Streisand a jeho idol je Marlon Brando.

vilusinska

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.