Druhá šance

Druhá šance12

Seriálcsfd.cz

Česko, 2009, 45 min

Reality-TV

Druhá šance

Druhá šance: hd.1080p
HD

(1.) Iveta
Žena, které se zhroutil život, když její devatenáctiletý syn Viktor z nešťastné lásky spáchal sebevraždu. Její dcera čeká miminko a Iveta se rozhodne svůj život od základu změnit. Jak dopadne její životní proměna? Životní restart těch, kteří se dostali na dno.
(2.) Jitka
Narodila se s těžkou nemocí, zažila rodinné katastrofy a ani na muže neměla štěstí, ten poslední ji okradl o zbytek peněz. Zůstala sama se synem, v těžké finanční situaci. Jak se dokázala odrazit ode dna?
(3.) Radka
Žena, která měla všechno, o vše přišla. Skončila jako prostitutka. Je si vědoma svého životního selhání a chce svůj život změnit. Podaří se jí napravit všechny chyby minulosti?
(4.) Ema
Narodila se s vrozenou lámavostí kostí a většinu svého života prožila na ivalidním vozíku. Nikdy se ale nevzdala. Má žena s handicapem nárok na relativně normální život?
(5.) Vlastimil
Neměl šťastné dětství. Jeho otec byl alkoholik a maminka těžce nemocná. Pustil se do riskantního podnikání a o vše přišel. Skončil na lodi pro bezdomovce. Jak vypadá jeho cesta vzhůru, až na prkna, která znamenají svět?
(6.) Linda
Mladá modelka, která vinou drog ztloustla až na téměř sto kilo. Dokáže se zbavit své závislosti? Dokáže zhubnout a najít si práci? Potká svoji životní lásku?
(7.) Bára
Energická žena s vlastním televizním pořadem po dramatickém rozvodu o vše přišla. Poslední roky žila i ve strachu o svůj život a život svých synů. Podaří se jí zmobilizovat síly a postavit se znovu na nohy?
(8.) Barbora
Ve stejné době, kdy rodila svá dvojčata, umírala jí matka. Po pár měsících jí lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. Opustil ji manžel a přišla o dům. Dokáže se po všech životních karambolech znovu postavit na nohy?
(9.) Monika
Po dvacetiletém manželství přišla svému muži na nevěru. Ten byl rozhodnutý Moniku opustit. Monika se ale nevzdala. Zvítězí nad svou sokyní? Podaří se jí manželství zachránit, nebo se nakonec vydá vlastní cestou?
(10.) Radoslava
Když bylo jejímu mladšímu synovi šest let, lékaři mu našli nádor na mozku. Po operaci malý Radek na polovinu těla ochrnul. Radoslava se vzdala vlastního života a pomáhala synovi vrátit zdraví. Podaří se jí získat zpět i vlastní život?
(11.) Tomáš
Narodil se s poruchou růstového hormonu a dětství strávil po nemocnicích, když absolvoval prodlužovací operace. Pak propadl hracím automatům a způsobil rodině finanční problémy. Co udělá, aby rodičům vynahradil prožité starosti?
(12.) Štefi
Majitelka taneční školy se těšila na své miminko. Ale ještě v průběhu těhotenství ji otec dítěte fyzicky napadl. Štefi už ani nezvládá vést svou taneční školu. Jak to se Štefi dopadne? Narodí se malá Sofie opět šťastné mamince?


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.