Na východ od všeho

Na východ od všeho

Seriálcsfd.cz

East of Everything

Austrálie, 2008, 60 min

Drama

Na východ od všeho

Na východ od všeho: hd.1080p
HD

1. série, epizoda 1 (Hrubé národní štěstí):
Art Watkins se dozví, že jeho matka umírá, právě když píše knihu o Bhútánu. Žene se domů, ale nedorazí včas. Když konečně přijede do Broken Bay v Austrálii, najde tu Vance, svého mladšího bratra. Ten Artovi velmi vyčítá, že tu nebyl, aby s matkou strávil její poslední dny. Pak je přečtena závěť a Art s Vancem nemají zdědit nic, pokud nedokážou znovu otevřít letovisko svých rodičů.

1. série, epizoda 2 (Koukej, zlato):
Když přijede mladý muž s deníkem jejich matky Nancy, Art a Vance už nemůžou její závěť napadnout. Muž se o Nancy staral, když byla nemocná. Dva bratři musí čelit faktu, že je čeká běh na dlouhou trať.

1. série, epizoda 3 (Zářivá cesta):
Art a Vance se dohodnou, že Art bude pokračovat v psaní cestopisů. Plány závisí na Vanceově důvěře a na tom, že se Art bude schopný vrátit na konzultace s právníkem. A Art má stále problémy se synem po pokažené lekci surfování.

1. série, epizoda 4 (Není cesty k nirváně):
Art pobývá v Broken Bay. Jeho syn je pohřešovaný. Jeho přítelkyně je na cestě za ním. Lizzy musela nechat dodávku u mechanika, když jí řekl, že dodávka je nepojízdná a po tom, co Bev zažádala o bankovní půjčku.

1. série, epizoda 5 (Nech mi pár chlebíčků):
Artův syn Josh je stále nezvěstný. Aniž by o tom uvědomila Arta se Lara rozhodne zůstat v Broken Bay. Lizzy vezme Jaie na těhotenskou konzultaci a zneklidní ji, když Jai odejde v slzách. Terry, muž, od kterého si Bev půjčila 100 000, jí vyhrožuje. A myslí to doopravdy.

1. série, epizoda 6 (K čertu s estetikou):
S příchodem demoličního příkazu pro „Far Out East" se věci změní. Svolá se porada, aby se podívali na to, zda by nešlo uplatnit zákon o památkové péči k zastavení demolice. Bev má na schůzi plán: Art ji má při představení návrhu podpořit.

2. série, epizoda 1:
Pro Arta je všechno dokonalé. Nebo doteď bylo. Art má nádhernou ženu a hostel, který řídí. A možná dostane i cenu. Do města vtrhne vichřice známá pod jménem Gerry Watkins a kam přijde, tam všechno obrátí naruby. Artův život už nebude dokonalý.

2. série, epizoda 2:
Rada Broken Bay znovu obrátí pozornost na Far Out East. Arta stíhá jedna špatná zpráva za druhou a zraní ho, když jeho syn Josh naváže přátelství se svým dědečkem.

2. série, epizoda 3:
Art, Vance & Josh mají trable s dámami. Gerry si vezme za své pomoci svému vnukovi. Art se stále zlobí na Evu, že se jí nelíbila jeho kniha, a rozhodne se napsat další. Vance se skrývá před ženským hněvem ve Far Out East.

2. série, epizoda 4:
Gerry navrhne výlet pro pány jako únik od rodin a všichni souhlasí. Z víkendu se však stane spíš víkendová dílna. Dale opustí Broken Bay i Lizzy. Je prozkoumán Evin návrh na záchranu památky.

2. série, epizoda 5:
Lizzyino dítě je na cestě. Dale odešel a Lizzy utěšují Bev a Rosemary. Vance se cítí být k Lizzy čím dál víc přitahován. Art zaslechne, že jeho kniha má obrovký úspěch na internetu.

2. série, epizoda 6:
Gerry se vrátí na Far Out East po tom, co se nedostal dál než na pláž. Josh má kocovinu a je zatčen. Když Art uteče před Eve, která ho hledá, Joshovi zůstane na krku starost o hostel Far Out East.

2. série, epizoda 7:
Banda má už jen pár dní na to, aby dali do kupy 300 000 dolarů na aukci v Palm Valley. Po hádce mezi Vancem a Artem oba najdou peníze vyplavené mořem. Město ale také. Bev má nápad: aby získali potřebné peníze, uspořádají charitativní taneční maraton.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.