Báječné dorty

Báječné dorty70

Seriálcsfd.cz

Fabulous Cakes
Najlepšie torty

USA, 2010, 44 min

Dokumentární, Reality-TV

22%

Báječné dorty

Báječné dorty: hd.1080p
HD

Mistři cukráři ukážou, jak se vyrábějí ty nejbáječnější dorty. Trvá jen okamžik je sníst, ale hodiny práce a spoustu peněz stojí příprava těchto obřích propracovaných skvostů...
V zajímavém pořadu Báječné dorty se podíváme do zákulisí nejlepších amerických cukráren. V každé epizodě navštívíme jinou oblast Spojených států, kde budeme sledovat výrobu tří různých fantastických dortů, tvořených na objednávku. Klienti mají různorodé požadavky, ale všichni touží po něčem speciálním – unikátním dortu, který bude zlatým hřebem jejich narozeninové oslavy, svatby nebo jiné výjimečné příležitosti. Nejtalentovanější cukráři na světě se rádi podělí o tipy a techniky, jak navrhnout, připravit a stylově doručit dort, který je sám o sobě uměleckým dílem.
Ve čtyřech epizodách první série navštívíme Las Vegas, Filadelfii, Los Angeles a New York. V druhé sérii bude vždy jeden ze tří připravovaných dortů svatební a předvedou se cukrárny z Las Vegas, Chicaga, Los Angeles, Bostonu a San Franciska. Na dortech uvidíme například přistání na Měsíci, celou ulici Las Vegas, více než 500 květin, mrakodrap, hasiče na cestě do Iráku, 100 miniaturních svatebních dortíků ozdobených květinami z taveného cukru, shakespearovské divadlo Globe, laň v životní velikosti nebo kolébku plnou hraček.

jídlo, vaření


Režie: Dan Frank

Kamera: Garrett Mock

Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.