Aréna národů

Aréna národů37

Seriálcsfd.cz

Česko, 2012, 70 min

Soutěžní

Aréna národů

Aréna národů: hd.1080p
HD

Nejzábavnější soutěžní pořad pro celou rodinu. 15 soutěžících reprezentuje Českou republiku v zábavných hrách, kde vítězí humor nad výkonem. V Aréně národů platí, že "není důležité vyhrát, ale zúčastnit se"! Moderuje Aleš Háma a Aleš Valenta
Zbrusu nový zábavný soutěžní pořad přichází od této soboty na obrazovky Prima family! Čekají vás v něm především zábavné hry, v nichž humor vítězí nad podaným výkonem. Patnáctičlenná družstva z osmi zemí světa od Velké Británie po Čínu se musejí vypořádat s nejrůznějšími nástrahami i s faktem, že soutěžící při plnění zadání mnohdy nevypadají ani trochu důstojně. Proto je náš tým složen sice z fyzicky zdatných závodníků, ale zároveň z lidí se smyslem pro humor, kterým nedělá problém udělat si legraci i sami ze sebe. Do soutěže Aréna národů, která se natáčela ve Francii, se přihlásili nikoliv kvůli slávě, medailím nebo finančním výhrám, ale čistě proto, aby si tu "zablbli". V tom jim budou velkou oporou i oba moderátoři - Aleš Háma a Aleš Valenta.
Diváci budou mít kromě sledování zajímavých soutěžních disciplín možnost seznámit se s českou partou, která se během natáčení neuvěřitelně rychle stmelila a šířila kolem sebe dobrou náladu, ale i nahlédnout do zákulisí celé soutěže, které patřičně okomentují oba moderátoři. Chybět nebude ani trocha humoru na účet ostatních družstev, z nichž některá přijela s úplně jiným posláním. V Aréně národů se sešly týmy z Arménie, Běloruska, České republiky, Číny, Francie, Ruska, Ukrajiny a Velké Británie. Jak si povede český tým v takové konkurenci? Uvidíte už od dnešního večera na Prima family!


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.