Vylomeniny

Vylomeniny70

Seriálcsfd.cz

Česko, 2013, 35 min

Komedie, Reality-TV, Soutěžní

Vylomeniny

Vylomeniny: hd.1080p
HD

Nový zábavný pořad, který moderují Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Co vtipného a nečekaného si vymyslí na soutěžící a jak na to bude reagovat okolí? O zábavu bude postaráno!
Už v pondělí 4. března startuje na Prima family soutěžní show, kterou jste na televizních obrazovkách ještě neviděli! Navíc, ve které můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, stačí splnit pět jednoduchých úkolů. Má to ovšem jedno ALE… Člověk, s nímž budete hrát, nesmí pojmout nejmenší podezření, že jste součástí nějaké hry… 
Že skrytá kamera není ohrané téma a může to být velká legrace, o tom vás v novém soutěžním pořadu přesvědčí dvojice Martin Dejdar – Tomáš Měcháček.
Představte si, že obědváte v restauraci, když vám servírka nabídne, že máte konzumaci zdarma, plus posléze, že můžete vyhrát dvacet tisíc korun. Aniž by váš partner něco podezřelého tušil, odvede vás do zázemí restaurace k moderátorské dvojici, která vám instaluje do ucha neviditelné sluchátko a pak vás bleskově vrátí zpátky ke stolu. Poté vám Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem zadají prostřednictvím onoho sluchátka pět úkolů. Když je splníte tak, aby váš partner neměl tušení, že kromě jídla a pití stíháte ještě něco dalšího, vyhráváte! Moderátoři vás přitom budou bedlivě pozorovat. Jak? Skrytou kamerou!

soutěž, skrytá kamera, komik


Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.