Americká nenasytnost

Americká nenasytnost71

Seriálcsfd.cz

American Greed

USA, 2007, 50 min

Dokumentární, Krimi

Americká nenasytnost

Americká nenasytnost: hd.1080p
HD

1. část: Stephen Trantel je manžel, otec a bankovní lupič. Kdysi pracoval jako makléř a vydělával statisíce dolarů, ale když o svou práci přišel, jeho novou kariérou se stal zločin.

2. část: Troy Titus je samozvaný guru pro realitní trh, který slibuje, že z vás udělá boháče. Ve skutečnosti však topí peníze klientů v podvodném Ponziho schéma. Jak se jeho kouzlu ubránit?

3. část: Dr Henry Jones je filantrop a diplomat. Investorům slibuje, že je zasvětí do výhodných transakcí. Žije však dvojím životem, o kterém nic nevědí ani jeho zločinní komplicové.

4. část: Albert Gonzalez je hlavou gangu, který sbírá vaše zakódované informace. Kradou čísla kreditních kart a jejich prodejem na černém trhu vydělávají jmění.

5. část: Důveryhodný poradce a filantrop Bob McLean řídí úspěšnou investiční firmu a pravidelně daruje miliony dolarů na dobré účely. Má ale také temné tajemství.

6. část: Pořad odhalí příběh největšího podvodu Ponziho schématu v historii Floridy. Jeho hlavním aktérem je právník z Fort Lauderdale, který měl vžycky rád divoké večírky, Scott Rothstein.

7. část: Říkají si Třpytivý prsten, je to gang teenagerů, kteří vykrádají domovy celebrit. Sledujte, jak daleko jsou ochotní zajít, aby vypadali jako jejich oblíbené hollywoodské hvězdy.

8. část: Příběh Alberta Vilara, známého správce financí, jehož kariéra byla rázně ukončena, když podvedl matku slavné hollywoodské hvězdy.

9. část (Jatka): Jatka v malém městě v Iowě zaměstnávají stovky pracovníků. Ve městě se povídá, že tento podnik má na svědomí i zastrašování, vydírání a nelegální zaměstnávání dětí. Je to pravda?

10. část (Královský podfuk: králové padělků): Muž z Chicaga byl bezdomovcem, ale jen do doby, než se stal profesionálním zločincem. Art Williams Junior vytiskl miliony falešných bankovek. Podívejte se na případ mistra padělků.

11. část: Stefan Wilson tvrdí, že jeho investiční fond zaručuje zisk. Investoři dokonce zastavili své domy, aby ve fondu koupili podíl. Bohužel se dozvíme, že obchod s Wilsonem není výhodný.

12. část: Marc Dreier je vysoce postavený právník. Pod touto fasádou se ale skrývá podvodník, který_krade velké množství peněz z investičních fondů. Podívejte se na příběh klamu a podvodu.

13. část (Čaroděj ze Sarasoty): Arthur Nadel vykouzlil obrovský investiční fond. Potom zmizel i s celoživotními úsporami klientů. Podívejte se na podrobnosti tohoto mnohamilionového podvodu typu Ponziho schéma.

14. část (Mark Weinberger): Specialista nejenom na nosy Dr. Mark Weinberger je samozvaný specialista na nosy. Má všechno a nebojí se tím pochlubit. Na Weinbergerově klinice specializované na nosní dutiny však není všechno, jak se zdá.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.