Doktorka Kellerová

Doktorka Kellerová18

Seriálcsfd.cz

Česko, 2016

Krimi, Psychologický, Drama

18%

Doktorka Kellerová

Doktorka Kellerová: hd.1080p
HD

Psychiatrička Lýdie Kellerová, v podání herečky Kateřiny Brožové, zanechává za sebou svou minulost a začíná zcela nový život, se kterým je spojena soukromá praxe v oboru soudního znalectví. Spolupracuje nejen s policií, ale také se soudy, a dostává se tak k případům, které jsou už na první pohled velmi komplikované. Musí tak častokrát rozklíčovat, zda se jedná pouze o právní problém, nebo je v tom hlubší, psychologická podstata. Prostřednictvím spletitých lidských osudů jednotlivých postav sedmnácti dílů tak proniká k nevšedním problémům a strastem.

Mimo tyto případy však v jejím životě sehrávají důležitou roli i osobní vztahy. Osud jí přivede do cesty nového muže, od kterého si však Lýdie Kellerová drží jistý odstup a jejich pohled na společný vztah je v mnohém velmi odlišný. Do velmi otevřené, avšak zcela přátelské roviny se dostává rovněž se svým parťákem, který působí jako soudní znalec v oboru interny a chirurgie. V neposlední řadě sehraje v jejím novém životě jistou úlohu i její exmanžel v podání Marka Vašuta.


Hrají: Kateřina Brožová, Jan Šťastný, Marek Vašut, Miroslav Etzler, Jaromír Nosek, Zuzana Kajnarová, Barbora Mottlová, Ota Jirák, Oldřich Vízner,  .....Justin Svoboda, Ondřej Pech, Jaromír Dulava, Vladislav Beneš, Pavlína Kafková, Zdeněk Vencl, Jakub Frydrych, Sabina Laurinová, Nicola Votavová, Jakub Koudela, Gabriela Vránová, Blažena Hlasová, Danica Jurčová, Kamil Halbich, Miloš Vávra, Marcel Vašinka, Dana Morávková, Vanda Hybnerová, Kateřina Pindejová, Tereza Šefrnová, Marek Pospíchal, Ondřej Daniš, Václav Liška, Kateřina Pechová, Leoš Juráček, Miriam Chytilová, Jan Plouhar, Zdeněk Hruška, Petr Semerád, Irena Kristeková, Zuzana Skalická, Kristýna Dušák, Marek Lambora, Kateřina Macháčková, Peter Pecha, Jan Šrámek, Igor Bareš, Miroslav Sabadin, Lucie Šteflová, Lucie Radimerská, Jiří Vojta, Filip Sychra, Nikola Orozovič, Jindřich Žampa, Alena Mihulová, Martin Preiss, Jan Révai, Kristýna Frejová, David Suchařípa, Ladislav Frej st., Andrea Černá, Tomáš Dastlík, Lenka Vahalová, Štěpán Havlín, Vladimír Čapka, Zdeněk Dušek, Tereza Bílková, Pavel Rímský, Berenika Suchánková, Pavla Vitázková, Pavel Kříž, Jáchym Kučera, Simona Prasková, Petr Buchta, Veronika Gajerová, Pavel Zedníček, Regina Rázlová, Jitka Sedláčková, Lucie Benešová, Josef Vrána, Oldřich Hajlich, Tereza Blažková, Patricie Soukupová, Kateřina Pechová, Marie Boková, Jana Bernášková, Ondřej Kavan, Jaromír Soukup, Jarmila Švehlová, Jana Gýrová, Pavel Řezníček, Hana Igonda Ševčíková, Alice Bendová, Lenka Zahradnická, Dana Sedláková, Miloslav Mejzlík, Lukáš Rous, Tony Mašek, Jiří Maryško, Jan Kříž, Adéla Petřeková, Lucie Furmanová, Pavel Dohnal, Josef Horák, Alfred Šrámek, Terezie Vraspírová

Režie: Albert Vlk, Ivo Macharáček

Scénář: Roman Olekšák, Valéria Schulczová, Evita Naušová

Producenti: Miroslava Bláhová

Hudba: Daniel Hádl

Kamera: Rastislav Trizma, Jan Budiš, Jan Kvasnička, Martin Přeták, Tomáš Drdácký

Střih: Črt Brajnik, Michal Novák, Martin Uhlíř, Šimon Hájek, Martin Šašek, Peter Hilčanský, H.M.C.

Scénografie: Petr Synek, František Svoboda

Kostýmy a make-up: Magdalena Soušková, Klára Vostárková, Petr Burda, Radka Šedová, Šárka Kabátová, Martina Gajdačová

Zvuk: Tomáš Oramus, Petr Neubauer, Peter Hilčanský

Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.