Podezření

Seriálcsfd.cz

Suspicion

USA, 2015, 45 min

Dokumentární, Krimi

Podezření

Podezření: hd.1080p
HD

1. díl: V roce 1984 byla studentka inženýrství Angie Samotaová brutálně znásilněna a zavražděna. Tato událost podnítila její nejlepší kamarádku riskovat vlastní život a dopadnout vraha.

2. díl: Amy se stane zdravotní sestrou, aby mohla druhým zachraňovat život. Když však její pacienti začnou záhadně umírat, jen ona dokáže přijít na to, co je zabíjí.

3. díl: Nedávno rozvedená Anita opustí svého manžela, aby mohla začít znovu vedle své nejlepší přítelkyně. Její druzí sousedé však nejsou tak kamarádští a začínají ji vyhrožovat.

4. díl (Idylka u jezera): Idylka u jezera Monique Murdochové je v troskách, když neznámý pachatel ukradne spodní prádlo její dcery. Nakonec to vede ke zmizení mladých žen na kanadském venkově.

5. díl (Hranice šílenosti): Někdo pronásleduje 19letou dceru Ingramových. Rodina se snaží vyhrát v zoufalém závodě o záchranu vlastní dcery před pomstou.

6. díl (Masakr u řeky Schuykill): Profesionální fotbalový hráč Adam Bruckner je samaritánem, který pomáhá bezdomovcům ve Filadelfii. Jeho život se však otočí na ruby, když se najde tělo jedné bezdomovkyně.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.