Galashow s latinou 2016

Seriálcsfd.cz

Česko, 2016, 80 min

Hudební, Soutěžní

Galashow s latinou 2016

Galashow s latinou 2016: hd.1080p
HD

Adéla Banášová a Leoš Mareš uvedou taneční „Wimbledon". Po roce se do Ostravy vrací prestižní mezinárodní taneční soutěž Super Grand Prix profesionálů v latinskoamerických tancích. Tato přehlídka nejlepších profesionálních párů světa, která je pro svou špičkovou úroveň v tanečních kruzích označována za obdobu tenisového grandslamového turnaje, proběhne v letošním roce kromě Ostravy pouze ve Stuttgartu a ve Vídni.

A právě finále ostravské taneční Super Grand Prix bude ozdobou již osmého ročníku tanečně zábavného pořadu České televize Galashow s latinou. Jeho průvodci budou premiérově Adéla Banášová a Leoš Mareš, kteří o svém vztahu k tanci dali vědět účastí v taneční show ČT StarDance a její slovenské obdobě Let'Dance!

O hudebně zábavnou část letošní Galashow s latinou 2016 se postarají Michal David, úřadující československá Superstar Emma Drobná, Martin Chodúr, Markéta Konvičková, Rock and Roll Band Marcela Woodmana, Jaroslav Kuneš, ostravští mistři světa v salse Michaela Gatěková a Jakub Mazůch a další.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.