Ceny Anděl 201436

Seriálcsfd.cz

Česko, 2015, 110 min

Hudební

Ceny Anděl 2014

Ceny Anděl 2014: hd.1080p
HD

Přímý přenos udílení 24. výročních hudebních cen Akademie populární hudby z pražského Hudebního divadla Karlín. Moderuje Leoš Mareš.
Hudební počiny loňského roku v podobě vydaných alb českých interpretů zmapuje udílení cen Akademie populární hudby – Ceny Anděl 2014. Prestižní sošku Anděla si odnesou jen ti nejúspěšnější interpreti, a to v rámci devíti kategorií. Slavnostní ceremoniál proběhne ve čtvrtek 16. dubna 2015 v přímém televizním přenosu na ČT2 od 20.00 hodin.
Hlasování je opět dvoukolové. Zásadní změnou oproti několika předešlým ročníkům je, že hlasování Akademie ve druhém kole neproběhne přímo v sále v průběhu slavnostního večera, ale elektronicky během měsíce března. Výsledky hlasování budou zveřejněny v rámci slavnostního ceremoniálu. Jak konkrétně hlasovali jednotliví akademici, bude zveřejněno do 48 hodin po vyhlášení cen na webu cenyandel.cz.
Letošní udílení se bude konat v honosných prostorách Hudebního divadla Karlín v Praze. Pro jednotlivá vystoupení se plánuje už nyní individuální scénografie. O design projektu se postará architekt Štěpán Kuklík.
Nominovaní ve vybraných kategoriích dostali opět možnost si na pódiu živě zahrát a zazpívat. Hudební skladba programu pak bude doplněna o zajímavé hudební hosty. Vystoupí Michal Hrůza, Aneta Langerová, Xindl X, Václav Noid Bárta s Martou Jandovou, skupina Jelen a řada dalších.
Role hlavního průvodce pořadem se letos opět ujme Leoš Mareš, který bude nejen moderovat...


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.